Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочато капітальний ремонт дорожнього покриття двох вулиць у Березанці

Дата: 22.09.2021 11:39
Кількість переглядів: 297

21 вересня у Березанці розпочато капітальний ремонт доріг (відновлення елементів покриття) по вулиці Молодіжній на ділянці від Управління соціального захисту населення до магазину «Теремок» та по вулиці Дмитра Донцова від магазину "Теремок" до Банківського провулку.

Фото без опису Фото без опису

Це вулиці з активним рухом автотранспорту, які сполучають під’їзди до державної установи, газового господарства, переробного підприємства «Мрія» та багатоквартирних і приватних будинків. Ними рухаються автомобілі спецпризначення, надаючи медичну і пожежно-рятівні допомоги на селах Березанської громади.

Незадовільний стан цих доріг погіршував безпеку під час руху автотранспорту. Тому у Плані соціально-економічного розвитку Березанської громади на 2021-2023 роки ремонти доріг по вулицях Молодіжній і Дмитра Донцова стоять у переліку завдань нинішнього року.

Учора підрядна організація, яка виграла тендер на ремонтні роботи, до 22-ої години працювала над зняттям верхнього шару дорожнього покриття.

Фінансування даних робіт проводитиметься за рахунок обласного бюджету (вул. Молодіжна) і за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам – на співфінансуванні з державного і селищного бюджетів (вул. Дмитра Донцова, 1 153 579 грн і 302 529 грн відповідно).

Учасників дорожнього руху по Молодіжній і Дмитра Донцова просимо бути уважними й обережними на дорозі та на період ремонтних робіт утриматися від проїзду даними вулицями, аби не створювати ДТП.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь