Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Березанській громаді відзначили 30-річчя позашкільних закладів освіти святковим концертом «Ми – діти, що славлять Україну, в роботі, в творчості, в житті»

Дата: 27.09.2021 16:05
Кількість переглядів: 365

24 вересня в Березанському селищному Будинку культури відбувся чудовий фейєричний концерт до Дня довкілля, учасниками якого були вихованці Березанського будинку творчості школярів, його випускники та творчі педагоги-наставники.

Фото без опису

За українським звичаєм, господарі свята привітали запашним рум’яним короваєм поважних гостей свята – очільника Березанської громади Валерій Хоміцький та голову Миколаївської райдержадміністрації Игорь Мухарский. А потім, як хлібосольні українці, віншували їх житнім колоском і вінком, «щоб на полях березанських було стільки стежків, як у вінку колосків, щоб були багаті на бджоли і вівці, на гроші й червінці».

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису 

Поважні гості в свою чергу привітали талановиту молодь закладу позашкільної освіти та їхніх творчих наставників й відзначили колектив БТШ і директора закладу Тетяну Локтіонову грамотами й подарунками.

Також отримали грамоти Департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації вихованці БТШ, які стали переможцями обласного конкурсу-фестивалю «Україна молода». Колектив БТШ нагороджений грамотою Управління культури Миколаївської ОДА за активну участь в конкурсах і фестивалях обласного рівня та призові місця.

Фото без опису Фото без опису

На святковій сцені виступали: директор Березанського БТШ Тетяна Локтіонова і творчий наставник БТШ – лауреат обласних та Всеукраїнських фестивалів народної творчості Катерина Лозова; вихованці вокальної студії "Березань", керівник Сергій Коновалов; лауреат обласного фестивалю дитячої творчості Мілена Безнисько; талановитий Сергій Пасічник, який пише музику; лауреат обласних фестивалів дитячої творчості танцювальний гурт «Калейдоскоп», керівник Любов Сагайдачна; лауреат обласних фестивалів дитячих театральних колективів театр «Евріка», керівник Любов Сагайдачна; неодноразовий лауреат обласних та Всеукраїнських фестивалів дитячої творчості Ренат Каражей; багаторазовий переможець обласних і Всеукраїнських фестивалів дитячої творчості Нікіта Губернаторов; фольклорно-етнографічний колектив «Світлиця», керівник Катерина Лозова (учні Березанської і Щасливської шкіл).

Свої таланти продемонстрували випускники БТШ: професійний танцівник Герман Чаплигін; філолог, випускниця журналістики на каналі «1+1» Анна Зінченко; постійні учасники концертів і фестивалів БТШ Вікторія Сорочан і Михайло Іванов, якого за неймовірний талант співу називають «березанським Винником»; чуттєва і ніжна Ірина Романченко, яка піснею «Небо Лондона» покорила публіку.

Фото без опису Фото без опису

Дякуємо нашим Березанським талантам за прекрасний концерт, чудову атмосферу і гарний настрій!

#Деньдошкілля

#БерезанськийБТШ


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь