Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День людей поважного віку – це символ єдності поколінь

Дата: 29.09.2021 13:11
Кількість переглядів: 386

Якщо молодість життя можна порівняти з весною, то пора осені – це пора людей старшого та похилого віку. Цієї пори людина починає, як і в природі, збирати свої врожаї. Зерна, що зростали за життя, дають віддачу, приходить справжня мудрість життя, людина ділиться накопиченим роками досвідом і потребує від близьких та оточуючих поваги та уваги.

На знак поваги і уваги 29 вересня в Березанському селищному Будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Дня ветерана та Дня людей поважного віку, на який було запрошено найшановніше покоління громади, Березанського селищного голову Валерія Хоміцького, представників установ, організацій, підприємств.

Вітаючи учасників зібрання, очільник громади Валерій Хоміцький сказав: «День людей поважного віку – це не нагадування про вік, а чудова можливість сказати Вам, що Ви – джерело мудрості, Ви – яскравий взірець наслідування для молодого покоління, Ви – гордість і слава Березанщини. Я щиро вдячний кожному з Вас. Все, що має наша держава та наша громада – це завдяки Вашій праці та самовідданості».

Фото без опису Фото без опису

Начальник відділу соціального захисту селищної ради Наталія Матвієнко у своєму виступі сказала, що більшість ветеранів нашої громади прожили яскраве достойне життя, про це можна знімати фільми, писати книги, всі заслуговують на низький доземний уклін. Наталя Пилипівна побажала, щоб життєвий період осені у всіх був сонячним, теплим, спокійним при гарному здоров’ї.

На заході відбулося вручення дипломів за особистий внесок в розвиток рідного краю, за невтомну працю, активну життєву позицію.

Дипломів удостоєні:

в номінації «Золотий ювілей» - подружжя Лазара Павловича і Любові Іллівни Крецу;

в номінації «Видатні люди» - колишній директор радгоспу «Приморя» Катерина Семенівна Ружина та колишній директор Березанського міжколгоспбуду Володимир Володимирович Луста;

в номінації «Кращі волонтери громади» - директор Березанського ГТО Лідія Іванівна Коновалова та депутат Березанської селищної ради, голова благодійного фонду «Надія» Віктор Андрійович Іщенко;

в номінації «Золоті руки» - художниця, майстриня, керівник народного гурту «Свічадо» Марія Володимирівна Гаврилюк; майстровитий житель, знаний пічник Березанки Віктор Миколайович Козловець; підприємець, майстер по дереву Середюк Петро Миколайович;

в номінації «Активісти ветеранського руху» - колишній директор ПСП «Зоря», нинішній очільник ветеранської організації району Михайло Олексійович Зінін.

Фото без опису Фото без опису

На святковій сцені Будинку культури виступали: міні-міс «Срібний голос» Мілена Безнисько,  міні-міс «Артистичність» Уляна Гупалюк, Анатолій Шатайло, директор БК Ірина Зіміна-Яценко, учасниця народного театру «Кураж» Валентина Волошина, ВІА «БЕМА».

Фото без опису Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь