Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Букет зі ста теплих і щирих вітань сьогодні отримала шанована у Березанській громаді вчителька географії Валентина Бабенко

Дата: 19.10.2021 11:39
Кількість переглядів: 472

19 жовтня відзначає свій 70-річний ювілейний день народження добре знана і шанована багатьма поколіннями випускників та їх батьків Вчителька з великої літери Валентина Іванівна Бабенко.

Педагога з високим рівнем професіоналізму та почуттям обов’язку сьогодні привітали її випускниця, а нині перший заступник Березанської селищної ради Ірина Компанієнко, донька, колеги, колектив відділу ОКМС селищної ради.

 

Улюбленій справі Валентина Іванівна присвятила 48 років, з них 34 – на посаді вчительки географії, економіки у Березанському навчальному закладі.

Спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії має педагогічне звання  «Старший  учитель», «Відмінник освіти».  У 2019 році  нагороджена  нагрудним знаком Міністерства освіти і науки  України «Василь Сухомлинський».

Творчий підхід, ерудицію, глибокі знання вчителька вдало поєднує з уміннями використовувати їх під час викладання  предмету. Темою своєї методичної розробки  обрала: «Використання інтерактивних методів та технологій на уроках географії як складова особистісно орієнтованого навчання».

      В своїй діяльності Валентина Іванівна надає перевагу активним методам навчання, здійснює діалог із учнями, пропонує різні форми самостійної і творчої роботи. Широко застосовує педагогічні інновації, які пов’язані із застосуванням інтерактивних методів, комп’ютерних технологій, проєктного навчання.  З метою оптимізації освітнього процесу  вчителька планує та проводить  нестандартні уроки за проєктною технологією з застосуванням інформаційно-комп’ютерних технологій, залучає учнів до самостійного пошуку інформації, синтезу матеріалу з виходом на самостійні узагальнення  й висновки, що сприяє розвитку особистості учня та його адаптації у світовому   інформаційному   просторі, формуванню  інформаційної  культури  учнів, забезпеченню   їх   інформаційних потреб.

    Валентина Іванівна цілеспрямовано працює з обдарованою учнівською молоддю. У роботі з ними досягла значних успіхів. Її вихованці є  призерами  І - ІІІ туру Всеукраїнських олімпіад з географії,  переможцями Всеукраїнського турніру юних географів.  За активну участь у розвитку національної освіти, упровадження сучасних методів навчання і виховання молоді Валентина Іванівна Бабенко неодноразово була нагороджена подяками та грамотами: Почесною грамотою Миколаївської обласної державної адміністрації, 2004; Подякою Миколаївської обласної державної адміністрації, 2014; Дипломом  департаменту освіти, науки та молоді Миколаївської  облдержадміністрації 2013, 2018; грамотою Березанської  райдержадміністрації та районної ради, 2015; Подякою Миколаївського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти, 2018; Грамотами департаменту освіти і науки Миколаївської  облдержадміністрації, 2019, 2020.

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь