Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Профілактична робота спостережної комісії з особами, звільненими з місць позбавлення волі

Дата: 01.12.2021 16:06
Кількість переглядів: 499

30.11.2021 відбулося чергове засідання  Спостережної комісії Березанської селищної ради, на якій звітував про роботу Миколаївського (Березанського)  районного сектору № 1 філії Державної установи «Центр пробації» в Миколаївській області начальник підрозділу Ігор Ходан. Також було обговорено питання пенітенціарної пробації та питання щодо обліку осіб, які відбувають покарання у виді обмеження волі або позбавлення волі на певний строк, та щодо яких здійснюються заходи з підготовки до звільнення.

Медичний директор КНП «Березанський РЦПМСД» Ірина Мірошнікова доповіла про стан проходження флюорографічного обстеження осіб, звільнених з місць позбавлення волі.

Фото без опису

Членам спостережної комісії було дано завдання по відпрацюванню роботи щодо заключення декларації з сімейним лікарем для проходження флюорографії та проведення вакцинації 14 осіб, звільнених з місць позбавлення волі та умовно засуджених.

Також запланували на наступному засіданні затвердити план роботи спостережної комісії на перше півріччя 2022 року та заслухати старостів Калинівського і Щасливського старостатів про проведення профілактичної роботи із засудженими, спрямованої на їх виправлення, попередження порушень громадського порядку, а також запобігання ними нових злочинів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь