Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відкрито персональну виставку березанської майстрині у Миколаївському художньому музеї імені Верещагіна

Дата: 31.01.2022 11:18
Кількість переглядів: 864

29 січня в Миколаївському обласному художньому музеї ім. Верещагіна відбулося відкриття персональної виставки талановитої березанської майстрині Стефанії Чаплигіної «Вирій кольорів» . На виставці було представлено декоративні панно, розписані акриловими та олійними фарбами, декоративні предмети, прикрашені оригінальним авторським розписом та живописні полотна. Майстриня познайомила присутніх зі своїми роботами, а також продемонструвала майстерність володіння пензлем, розіграла у лотерею одну із своїх робіт та розкрила власну багатогранну особистість.

Яскравою подією на відкритті стало дефіле від дизайнера Инга Абунажме, з якою довгий час співпрацює Стефания Стэфани (Подробиці у відео https://www.youtube.com/watch?v=g_z0aH3GBlc).

Фото без опису

Довідково: Стефанія Чаплигіна народилася 1993 року в Миколаєві. Малюнком захоплювалася з дитинства. У шкільні роки відвідувала заняття в гуртку образотворчого мистецтва, далі навчалась у Миколаївській дитячій художній школі, потім – у Миколаївському коледжі культури і мистецтв, де опанувала бібліотечну справу й декоративно-прикладне мистецтво.

У 2012 році Стефанія з родиною переїхала до Березанки.

Дівчина працювала у місцевій школі керівницею дитячого гуртка образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, згодом – у Березанському районному будинку творчості школярів. Сьогодні талановита й завзята майстриня викладає образотворче мистецтво в Березанському та Коблівському навчальних закладах. Її учні – активні учасники міжнародних, всеукраїнських та обласних конкурсів, фестивалів і виставок.

У 2014 році Стефанія вступила до народного гурту «Свічадо» Березанського будинку культури. Із 2017 року плідно співпрацює з обласним народним творчим об’єднанням «Прибужжя» при Миколаївському обласному центрі народної творчості та культурно-освітньої роботи, активно долучається до обласних заходів, майстер-класів, семінарів та творчих зустрічей.

#виставкаСтефаніяЧаплигіна

#МиколаївськийхудожніймузейВерещагіна

#СтефаніяСтефані

#ИнгаАбунажме

https://www.facebook.com/vereschagin.museum/posts/3028253204101421


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь