Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Достойна перемога березанського учня Віталія Соловйова у II етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

Дата: 16.02.2022 08:37
Кількість переглядів: 557

Із 9 по 11 лютого в режимі онлайн проводився ІІ етап щорічного Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Участь у цьому конкурсі взяв учень 11-А класу Березанського закладу освіти Віталій Соловйов (науковий керівник Світлана Химич), який вже третій рік є учнем-членом Малої академії наук України.

Фото без опису Фото без опису

Віталій захищав свою роботу під назвою "Атомно-абсорбційне визначення важких металів в грунтах та водах" (секція хімії). За зразки бралися води та грунти смт. Березанки. Досліди проводилися на базі кафедри хімічної метрології Харківського національного Університету імені В.Н.Каразіна, де зараз навчається колишній випускник-манівецьі випускник Березанського ЗЗСО Нікіта Прудь. Він допомагав і підтримував Віталія. Щиро дякуємо йому за це. А Віталіка та його наставницю Світлану Сергіївну Вітаємо з перемогою у цьому конкурсі.

Попереду Віталія чекає завершальний, ІІІ етап конкурсу у Києві, який заплановано провести у травні. Бажаємо перемоги на республіканському рівні!  Вперед до підкорення нових вершин! Віримо і сподіваємось на перемогу!

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь