Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Березанський селищний голова провів розширену апаратну нараду

Дата: 23.05.2022 13:25
Кількість переглядів: 324

Сьогодні, 23.05.2022, Березанський селищний голова Валерій Хоміцький провів розширену апаратну нараду за участю керівників усіх структурних підрозділів і відділів, старостів селищної ради та поліції. Обговорили важливі питання щодо роботи соціального захисту населення, медичного обслуговування, сфери освіти і культури та намітили першочергові завдання.

Фото без опису Фото без опису

Представив своїм колегам начальника ВП № 8 Миколаївського районного управління поліції Головного управління національної поліції, майора поліції Дмитра Вадимовича Тесленка. Керівник Березанського відділку поліції у свою чергу звернувся до присутніх: «Я досить відкрита людина, готова до спілкування і вирішення проблем. Частіше звертайтеся з вашими проблемами. Ми повинні працювати в одному напрямку, щоб добитися позитивних змін».

Очільник громади приділив увагу питанню на тему фейкових інформацій, які останнім часом розповсюджуються у фейсбуці. Я заявляю, що робота моя і моїх підлеглих відкрита і прозора, я нікуди тікати, як дехто каже, не збираюсь. З початку війни і по сьогоднішній день керую громадою і працюю 24/7. Збою у роботі жодної структури і сфери обслуговування за воєнний період не було. Селищна рада продовжує надавати допомогу переселенцям, яких на сьогодні 1725, забезпечує певні категорії населення гуманітарною допомогою.

Валерій Хоміцький: "Мені прикро чути і читати, як деякі мешканці нашої громади активно підтримують фейко-бота, який у своїх постах на сторінці «БЕРЕЗАНСЬКА ПРАВДА» маніпулює свідомістю громадян, «розкручуючи» на свій лад вразливу тему гуманітарної допомоги. Тим самим деморалізуює психологічну і моральну обстановку у громаді. Мало хто з «підтримувачів» цього фейко-бота навіть не здогадується, що написавши свої коментарі під постом «справедливця», насправді підтримують можливо проросійського колаборанта. Російська пропагандистська машина активно працює. Чим більше невдоволення серед пересічних громадян, тим краще рашистам. Про це ми не повинні забувати і ще більше згуртовуватись і показати, що ми єдині. Щодня у телемарафоні наші кореспонденти розказують про російську брехню щодо нашої армії і керівництва. Така ж брехня паралельно проводиться і на периферії, аби дестабілізувати життя в громадах. Моя порада землякам: користуйтеся інформацією з офіційних джерел, якими у громаді є у фейсбуці – сторінка Березанської селищної територіальної громади та офіційний сайт Березанської громади. А «пропагандистам за правду» можу сказати, що поліція і відповідні органи розберуться хто є хто".

Зараз усім важко – і на передовій, і в тилу. Головне в цей важкий воєнний період – не втратити себе, залишитися людиною. Бажаю нам усім набратися сил і терпіння, не піддаватися сумнівним провокаціям, працювати на благо громади і держави. Зараз це головне для нашої громади і країни, завершив такими словами голова селищної ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь