Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Соціальні питання в громаді відпрацьовуються для населення щоденно

Дата: 16.06.2022 11:49
Кількість переглядів: 263

16.06.2022 під головуванням першого заступника селищного голови Ірини Компанієнко відбулася робоча нарада з працівниками відділу соціального захисту населення Березанської громади з нагальних питань сьогодення.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Начальник відділу соціального захисту населення Наталія Матвієнко зупинилися на головних моментах у роботі у воєнний період. Зазначила, що до цього не мали досвіду і практики таких форм роботи. Але згуртувавшись у перші дні війни та відчувши серцем і інтуїцією першочерговість дій, соціальний відділ терміново перебудував свою роботу у потрібному напрямку.

Сьогодні всі соціальні працівники громади працюють 24/7, мають тісний контакт з населенням, щоденно проводять збір інформації по категоріях населення, які потребують допомоги. Адже окрім уже існуючих проблем людей похилого віку, осіб з інвалідністю, багатодітних родин, тепер з’явилася велика кількість родин, де годувальники втратили роботу з початку війни. До того ж додалося навантаження у вирішенні нових побутових і психологічно-емоційних проблем внутрішньо переміщених осіб, яких на сьогодні у громаді 2100 чоловік.

Враховуючи великий наплив вимушено переміщених наших співвітчизників у період реєстрації для отримання довідок, Березанський селищний голова Валерій Хоміцький прийняв рішення, аби зняти фізичну й емоційну напругу переселенців, залучити до реєстраційного процесу працівників Центру адміністративних послуг селищної ради, які працювали до ночі.

На сьогодні відпрацьований чіткий алгоритм дій в наданні гуманітарної допомоги населенню по категоріях та ВПО, щодня поновлюються списки отримувачів допомоги.

Підсумувавши роботу наради, Ірина Компанієнко подякувала соціальним працівникам за їх невтомну працю, за вміння стримувати соціальну напругу та зберігати людяність у цей нелегкий час. А також зазначила, що вони завжди можуть розраховувати на підтримку і розуміння керівництва.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь