Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свідоцтва, медалі, одноразові стипендії та грамоти з відзнаками особисто вручив випускникам очільник Березанської громади Валерій Хоміцький

Дата: 29.06.2022 14:31
Кількість переглядів: 254

28.06.2022 Березанський селищний голова Валерій Хоміцький привітав із завершенням навчального процесу випускників Березанської школи і вручив разом із директором навчального закладу Альоною Радченко 5 медалей за високі досягнення у навчанні. Золото і срібло - надзвичайно високий показник за останнє десятиліття!

Звертаючись до випускників, очільник громади сказав: «Я пишаюся вами, наші талановиті розумники і розумниці, вдячний вашим батькам і вчителям за те, що виплекали у вас жагу і повагу до знань».

Найприємніший момент урочистої зустрічі з випускниками – це вручення свідоцтв, а також медалей і одноразових стипендій Аліні Бондар, Віталію Соловйову, Віктору Гамузі, Вікторії Голобіній, Аміні Чудній. Це наша гордість. Це учні, які протягом навчального періоду постійно піднімали престиж Березанської громади на різних рівнях – на обласних олімпіадах, міжнародних мистецьких та освітніх конкурсах, спортивних змаганнях.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Також вручив свідоцтва з відзнакою та солодкі подарунки дев’ятикласникам Нікіті Губернаторову, Георгію Єрошенку, Олександрі Журбі, Софії Ковалишиній, Яні Радченко, Єлизаветі Тимошенко, Вероніці Кулик.

Фото без опису Фото без опису

Загалом у цьому році в Березанській громаді свідоцтва про здобуття базової освіти отримали 115 учнів (9-класники), свідоцтва про повну загальну середню освіту – 75 учнів (11-класники).

Віталій Хоміцький: "Вітаю усіх випускників із завершенням навчального року і здобуттям освіти. Бажаю, щоб отриманий багаж знань став основою і твердою сходинкою на шляху до здобуття певних життєвих позицій. Випускникам бажаю впевнено йти по життю, не здаватись перед труднощами, омріяне втілювати в життя. Ви цього варті, адже ви діти незалежної і нескореної нації!"

#Випускник2022


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь