Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Черговий продуктовий вантаж по Державній програмі підтримки регіонів в умовах воєнного стану за сприяння Миколаївської РВА

Дата: 04.06.2022 18:38
Кількість переглядів: 94

Сьогодні Березанська громада отримала продуктовий вантаж по Державній програмі підтримки регіонів в умовах воєнного стану за сприяння Миколаївської районної військової адміністрації: 5,6 тонни курятини та 2 тонни яловичини. 

Фото без опису

Яловичина буде розподілена по старостинских округах громади для категорії населення 70+ та 80+ (отримувати у старостів).

Курятина видаватиметься населенню громади завтра, 05.06.2022, з 9:00 в Березанському гуманітарному штабі (Будинок культури) для категорії населення 70+ та 80+, інваліди 1, 2 та 3 груп та сім’ям, у яких є мобілізовані до лав ЗСУ та вимушеним переселенцям (для Березанки, Андріївки, Попільного, Малахового, Марківки). Жителям Василівського, Матіясівського, Дмитрівського,  Калинівського, Краснянського, Краснопільського, Лиманівського, Матіясівського, Щасливського, Ташинського старостинських округів громади курятину отримувати у старостів. При собі мати паспорт громадянина України і довідку ВПО.

Щиро дякуємо голові Миколаївської районної військової адміністрації Ігорю Мухарському Игорь Мухарский за всебічну підтримку жителів і переселенців Березанської громади. Добра і миру усім нам!

Продовжуємо працювати на благо громади і країни.

#РазомМиСила

#РазомДоПеремоги

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь