Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Дмитрівському старостаті гарна новина - Комісарівський клуб днями знову запрацює

Дата: 05.08.2022 11:05
Кількість переглядів: 278

Дмитрівська старостиня Світлана Панчишина ділиться гарною новиною з мешканцями її старостату та усієї Березанської громади

С. Панчишина: Наша талановита красуня Галина Паничик очолила Комісарівський клуб. Її потужна енергетика, купа ідей, чарівна посмішка і безмежне бажання створити культурний бум в Комісарівці гарантують успіх. Давно осиротілий клуб вже з дня на день відчує новий подих, замайорить новими барвами, наповниться змістом.Фото без опису

Для мене Галина – це дуже гарна, творча, з добрим серцем дівчина , яка танцює, співає, читає, фотографує, любить спорт, природу, людей, смачно готує, з високими (не купленими!) оцінками диплому і т.д. і т.п. 

Я розділяю погляди Галини в тому, що культурне життя села – це, як ніколи, зараз актуально. Важкі часи просто вимагають змістовного розряду від негативу. І цей розряд має бути культурним, націленим на патріотичне виховання, направленим на збереження своїх традицій та культурного надбання. Нам не підвладне сьогодення, проте кожен в змозі виступити в ролі творчого психолога для збереження балансу рівноваги.

Сьогодні ми з Галиною в справах відвідали Комісарівку. Дуже приємно, що місцеві жителі з радістю зустріли новину про призначення. Найближчими планами Галини є косметичний ремонт і генеральне прибирання фойє клубу, в якому вже скоро будуть нові заходи. Масового скупчення не буде. Але всі бажаючі зможуть долучатися і проявляти свої таланти у заходах нового формату.

Комісарівці! Ви готові вже сьогодні проживати своє життя змістовно, з користю для себе й інших?

Погоджуєтеся бути саме тими психологами, які замінять «сміттєзвалище» соціальних мереж на культурну підтримку і розраду у такі важкі часи? Готові до створення нового співочого колективу?

Зможете разом з дітьми, мамами, татами, бабусями, дідусями, сватами, кумами …і т.д. показати культуру і таланти Комісарівки? Підтримаємо Галину?


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь