Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свіжі та приємні новини в області культури з Дмитрівського старостату Березанської громади

Дата: 16.08.2022 11:56
Кількість переглядів: 130

Тиждень копіткої роботи найактивніших ентузіастів села Комісарівка – і фойє місцевого Будинку культури перетворилося в ошатне і привабливе приміщення, готове до проведення різноманітних культурних заходів.

Перший захід не забарився. Буквально через пару днів завідувачка Комісарівської філії Березанського СБК Галина Паничик провела чудовий захід для дітей «Дітям радість, дітям сонце, дітям мир і доброта!». Маса конкурсів на кмітливість, спритність і активність відбулися на суцільних позитивних емоціях як для дітей, так і для дорослих.

Незабутні емоції отримали діти, коли доторкнули до мапи України своїми синьо-жовтими долоньками, що символізувало єдність і віру в краще майбутнє.

На завершення додалися ще й солодощі від Березанської селищної ради та директорки Комісарівського ЗЗСО Вікторії Гузенко. Відеозапис заходу можна переглянути за посиланням https://www.facebook.com/100025845083337/videos/339474411727878.

Довідоково: в ремонті фойє закладу культури працювали завідувачка Галина Паничик, місцеві жителі Аліна і Вероніка Фікс, Галина Вандяк, Касандра та Петро Гончаренки, директор навчального закладу Вікторія Гузенко, Лілія Петрова, Олена Андрєєва, Катерина Морозова, Людмила Григоренко, Наталія Дем’янишина, Олена Гомонюк, Анатолій Ященко, Вікторія Бейзгерц, Євгеній Пєвєнь та староста Дмитрівського старостату Світлана Панчишина.

Дівчата ділилися своїм інструментарієм та фарбою, придбали за власні кошти Галина Паничик - фарбу, Анатолій Слива – 5 карнизів, Вікторія Гузенко та Ігор Панчишин – 30м тюлі, які Касандра Гончаренко безоплатно пошила (дивіться на фото нижче).

Ось приклад того, як можна власними силами досягти бажаного і перетворити давно недіючий клуб в живий культурний осередок. Особливо коли це робиться у нелегкий воєнний час!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь