Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Талановиті учні – гордість Березанської громади і майбутнє України

Дата: 17.08.2022 14:39
Кількість переглядів: 350

Свій перший успішний крок до омріяного дорослого життя нещодавно зробив креативно мислячий, розумний і талановитий випускник Березанського ЗЗСО Віктор Гамуга. Склавши національний мультипредметний тест (НМТ), який цьогоріч запровадили замість звичного ЗНО, він отримав блискучий результат:

• 200 балів з української мови (вчитель Наталія Бондаренко);

• 200 балів з математики (вчитель Олена Снігурова);

• 190 балів з історіï України (вчитель Альона Радченко).

Трохи про Віктора Гамугу. За одинадцять років навчання в Березанському ЗЗСО Віктор показав високий рівень навченості з усіх навчальних предметів. І в нагороду, по закінченні 11 класу у червні випускник отримав золоту медаль «За високі досягнення у навчанні».

Віктор, без перебільшення, є кращим серед обдарованої учнівської молоді Березанської громади і області. Він виборював призові місця та перемоги на районних, обласних, Всеукраїнських олімпіадах, інтелектуальних турнірах, конкурсах та проєктах, був відзначений грамотами та дипломами різних рівнів. Він має величезФото без описуну кількість грамот, подяк, похвальних листів, дипломів (читайте в кінці тексту).

Віктор має не лише високий рівень розвитку, він просто класний хлопець – добре вихований, чемний у стосунках з вчителями й однолітками, доброзичливий, товариський, володіє високою культурою спілкування. Навчаючись у школі, він завжди був відповідальним до громадських доручень, активним у житті класу і навчального закладу.

Про таких кажуть: «Це гордість і майбутнє України! Такій розумній молоді будувати європейську державу!»

Вікторе, пишаємося тобою! Бажаємо успішного вступу до омріяного вищого навчального закладу, успіхів у навчанні, нових яскравих перемог і реалізації найсміливіших задумів! Зростай надалі iнтелектуально та творчо, вiдкриваючи нові гранi наук! А батькам велика подяка за сина!

ДОВІДКОВО:

Віктор нагороджений грамотами, подяками, похвальними листами, дипломами, а саме:

Похвальні листи Міністерства освіти і науки за високі досягнення у навчанні: 2013 рік, 2014 рік, 2015 рік, 2016 рік, 2017 рік, 2018 рік, 2019 рік, 2020 рік, 2021 рік; Похвальні грамоти «За особливі досягнення у вивченні окремих предметів» (історія, фізика, українська мова) - 2022 рік.

Подяка голови Березанської селищної ради за високі досягнення у навчанні, 2020 рік; за відмінні успіхи у навчанні, високу результативність, оптимізм та наполегливість, 2021 рік; за особливі успіхи в навчанні, ініціативу та творчість, високу результативність у Всеукраїнських учнівських олімпіадах, конкурсах, турнірах, 2021 рік.

Грамоти Березанського ЗЗСО за перші місця у Всеукраїнських учнівських олімпіадах з хімії та ІІ місце з біології, 2018 рік; за І місце з історії, географії, математики, 2018 рік; за І-ші місця з хімії, географії, історії, фізики, 2019 рік; за ІІ-гі місця з біології, з математики; за ІІ місце з англійської мови, 2020 рік; як переможець ІІІ етапу з географії, з історії, 2020 рік; за активну громадянську позицію в конкурсі творчих і наукових робіт «Мрію словом я торкнутись серця…», 2020 рік.

Грамоти відділу освіти за зайняті місця у районному етапі VІ та VІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської молоді імені Т. Шевченка; за ІІІ місце у районному етапі, 2018 рік; за І місце у районному етапі Х конкурсу, 2019 рік.

Грамоти департаменту освіти і науки Миколаївської облдержадміністрації: за ІІ місце в обласному конкурсі юних екскурсоводів «Музейна скарбниця Миколаївщини», 2019 рік; за І місце в обласному конкурсі юних екскурсоводів «Музейна скарбниця Миколаївщини», 2021 рік; за І місце у номінації «Конкурс-експромт» обласного конкурсу юних екскурсоводів «Музейна скарбниця Миколаївщини», 2021 рік; за ІІІ місце у номінації «Конкурс знавців музейної справи» обласного конкурсу юних екскурсоводів «Музейна скарбниця Миколаївщини», 2021 рік.

Грамоти Миколаївського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді за І місце в етапі «Інтелектуальна вікторина», 2017 рік; за І місце у конкурсі Інтелектуальна гра «Музейний тріатлон» обласного конкурсу юних екскурсоводів «Музейна скарбниця Миколаївщини», 2018 рік; за активну участь у обласному конкурсі юних екскурсоводів, 2018 рік; за І місце у номінації «Інтелектуальна гра» та «Знавці музейної справи», 2019 рік та ІІ місце у загальному заліку обласного конкурсу юних екскурсоводів «Музейна скарбниця Миколаївщини», 2019 рік.

Грамота Міжнародної організації «Об’єднана Рада Українського та зарубіжного козацтва» Причорноморський козацький округ, за участь у змаганнях на Всеукраїнській дитячо-юнацькій військово-патріотичній грі «Сокіл» у Березанському районі, 2017 рік.

Дипломи за участь у проєкті «Майбутнє Миколаївщини – талановиті діти», 2014 рік; диплом ІІІ ступеня, як переможця ІІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з хімії, 2018 рік; дипломами «Олімпус»: за 4 місце у Всеукраїнській предметній олімпіаді з математики, 2014 рік; за 10 місце з хімії, 2019 рік; дипломами ІІ ступеня, як переможця ІІІ обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, 2019 рік; як переможця ІІІ обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії, 2019 рік; як переможця ІІІ обласного етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, 2019 рік; дипломом «Срібний лелека» за перемогу у Міжнародному учнівському конкурсі юних істориків «Лелека», 2018 рік; диплом ІІІ ступеня, як переможець ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнської олімпіади з історії у 2021-2022 навчальному році.

Також отримав багато сертифікатів за участь у обласних конкурсах юних екскурсоводів, «Музейна скарбниця Миколаївщини», сертифікати Міжнародного природничого інтерактивного конкурсу «Колосок», Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру», за участь у Всеукраїнських конкурсах з англійської мови «Грінвіч», за участь у Всеукраїнській краєзнавчій конференції «Мій рідний край, моя земля очима сучасників», ІІІ обласного етапу XII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка – ІІІ місце.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь