Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новий навчальний 2022/2023 рік в закладах освіти Березанської громади розпочнеться 1 вересня з використанням технологій дистанційного навчання

Дата: 31.08.2022 10:32
Кількість переглядів: 164

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 червня 2022 року № 711 «Про початок навчального року під час дії правового режиму воєнного стану в Україні» та розпорядження Березанської селищної ради від 04.07.2022 року № 223-р «Про підготовку закладів освіти до 2022-2023 навчального року на території Березанської селищної ради», на підставі актів обстеження закладів освіти та їх захисних споруд, з метою збереження життя та здоров’я учасників освітнього процесу, навчання в закладах загальної середньої освіти розпочнеться з використанням технологій дистанційного навчання в День знань – 1 вересня 2022 року.Фото без опису

Освітній процес у закладах освіти триватиме до 02 червня 2023 року. У разі стабілізації безпекової ситуації форма організації освітнього процесу впродовж навчального року може змінитися за умови приведення захисних споруд, у разі їх наявності, в належний стан.

Нагадуємо, що відповідно до Законів України «Про освіту», «Про повну загальну середню освіту», рішення XXVIII сесії VIII скликання Березанської селищної ради від 01.07.22 року № 1 «Про перепрофілювання та зміну типу закладів загальної середньої освіти Березанської селищної ради» з 01 вересня 2022 року змінено типи закладів освіти.

Відтепер на території Березанської громади функціонує 2 гімназії – Дмитрівська та Ташинська, 7 ліцеїв – Березанський ліцей та Малахівська філія Березанського ліцею, Калинівський ліцей, Комісарівський ліцей, Краснопільський ліцей, Краснянський ліцей, Лиманівський ліцей, Щасливський ліцей.

Станом на 01 вересня 2022 року у закладах загальної середньої освіти Березанської громади налічується 1298 учнів. З них, 1 клас – 113 дітей, 10 клас – 87 учнів та 28 учнів з числа внутрішньо переміщених осіб.

В новому навчальному році також відновлять свою роботу 10 закладів дошкільної освіти та 1 дошкільний підрозділ. Але формою здобуття дошкільної освіти буде соціально-педагогічний патронат та дистанційна форма навчання.

Станом на 01.09.2022 в дошкільних закладах налічується 181 вихованець, з них 18 дітей з числа внутрішньо переміщених осіб.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь