Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Березанській громаді стартують благодійні акції на підтримку воїнів ЗСУ

Дата: 26.09.2022 14:42
Кількість переглядів: 99

Відділ освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради, з метою збору благодійних коштів для потреб ЗСУ, розпочинає проведення низки заходів, присвячених Дню захисників і захисниць України, який відзначається 14 жовтня. Це акції, виставки-розпродажі дитячих робіт, поробок та солодких виробів.

В країні війна. Чоловіки, і навіть жінки, стали доблесними захисниками України і чинять запеклий опір ворогу, не шкодуючи життя. Вони проявляють надлюдську мужність, сміливість і витривалість. Але навіть найсильнішим і найвитривалішим потрібна підтримка.

Ми добре знаємо про допомогу деяких мешканців нашої громади з першого дня війни: вони готують їжу, збирають необхідні речі для потреб ЗСУ. Та незабаром зима і потреб наших захисників стає усе більше.

Наближається День захисників і захисниць України і найкращим подарунком для військових буде наша з вами увага і турбота про них.

Тож запрошуємо усіх охочих взяти участь у благодійницьких акціях. Зробіть свій посильнийФото без опису внесок у перемогу України!

Кошти, зібрані під час благодійних заходів, підуть на придбання необхідних речей за замовленням військових.

Усі благодійні внески можна спрямовувати до закладів культури та закладів загальної середньої освіти за місцем проживання.

Звіт про зібрані кошти буде оприлюднено напередодні свята захисників і захисниць України на всіх офіційних медіаресурсах Березанської громади.

Про дату проведення вищезазначених заходів у населених пунктах громади буде повідомлено додатково відповідальними особами.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь