Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вокально-інструментальний ансамбль "БЕМА" став лауреатом Гран-прі Премії LIII Міжнародного багатожанрового двотурового дистанційного фестивалю-конкурсу мистецтв "ТИ-МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ"

Дата: 19.12.2022 17:55
Кількість переглядів: 62

Дуже приємно відзначити, що в такий нелегкий для країни час наші заклади культури працюють в посиленому режимі. Вони тримають мистецький стрій та підтримують оптимістичний дух населення громади. Дуже активно беруть участь в різноманітних конкурсах та фестивалях, займають призові місця.

Багато інформації раніше публікувалося про досягнення наших місцевих зірочок, а дана стаття - про перемогу на культурному фронті Березанського вокально-інструментального ансамблю «БЕМА», який став лауреатом Гран-прі Премії LIII Міжнародного багатожанрового двотурового дистанційного фестивалю-конкурсу мистецтв "ТИ-МАЙБУТНЄ УКРАЇНИ" в номінації «Вокальний, естрадна пісня» в VІІ змішаній категорії з піснею «Слід у Серці».

Фото без опису

Тож вітаємо переможців та художнього керівника Євгенія Дубровіна з високою нагородою! Бажаємо подальших творчих успіхів та здобутків!

Вокально-інструментальний ансамбль «БЕМА» представляють: Анатолій Кравченко (ударні інструменти, вокал), Володя Сєдєшев з Нечаяного (баян), Лозебна Світлана (клавіши, вокал), Валентина Корчевська-Волошина (вокал) та художній керівник Євгеній Дубровін (ритм-гітара, вокал).

Пишаємося вами, наші талановиті земляки! Ви - дійсно майбутнє України!

#Все_буде_Україна!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь