Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В постійній рубриці #Волонтери_Березанщини сьогодні приймаємо новорічні вітання і подяки від воїнів ЗСУ

Дата: 03.01.2023 15:51
Кількість переглядів: 260

Добіг до кінця такий важкий і довгий 2022 рік. Рік, який приніс в нашу країну війну і разом з нею горе, страждання, смерті та руїни. Але в той же час це рік, який нас згуртував, допоміг нам повірити у власні сили, у незламність і стійкість наших воїнів, у тепло сердець і неабияку силу волі всіх жителів нашої Великої країни. Тож є що згадати і чим пишатися.

А ми з вами, шановні читачі, також підведемо підсумок нашої з вами невеличкої частини волонтерської роботи, в якій майже кожен із нас був задіяний. Тож трохи нагадаю. На сторінках нашої рубрики, напередодні Дня Святого Миколая, було підведено підсумки акції «Тепло сердець нашим захисникам», де ви могли ознайомитися з переліком всього, що вдалося зібрати для воїнів та через нашого волонтера Юрія Бондаренка передати на передову й нульову позиції. Ми побажали Юрію легкої дороги та з нетерпінням чекали звістки від нього та наших захисників.

Так як наш волонтер розвозив «новорічні подарунки» не сам, а й через друзів аж до трьох підрозділів, що знаходяться в різних напрямках (Херсонська, Запорізька та Донецька області), то це зайняло деякий час, але весь цей період Юрій був на зв'язку - надсилав фото та відео «звідти».

Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису

Ви навіть не уявляєте, як приємно було отримувати ці повідомлення. Світлини та відео від воїнів з нашими подарунками в руках, зі словами вдячності жителям громади.

А які у них світлі та добрі очі? Придивіться уважно до фотографій. В них немає страху чи відчаю, там навіки поселилася любов до України, до кожного із нас. А в ніч із 31 грудня на 1 січня, коли була здійснена масована атака на всю Україну, ми отримали відео в реальному часі, де наші хлопці передають вітання всім жителям Березанської громади і після цього б’ють по ворожих позиціях (відео буде опубліковано окремим постом). На очі навертаються сльози і це сльози гордості за наших воїнів і, мабуть, найкращий нам подарунок на Новий рік, бо існує стовідсоткова впевненість в нашій Перемозі.

Тож сьогодні, на сторінках нашої постійної рубрики дякуємо всім жителям громади, причетним до акції, нашому волонтеру Юрію Бондаренку за щирість, доброту, віру в наших воїнів та перемогу. А нашим захисникам подякувати за незламність духу, стійкість і велику любов до України #Все_буде_Україна і ми обов’язково переможемо!

Матеріал підготувала директор Березанської БТШ Тетяна Локтіонова.

#Слава_Україні!

#Героям_слава!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь