Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На сесії прийняли рішення про зміни до бюджету Березанської селищної ради на 2023 рік

Дата: 13.01.2023 14:17
Кількість переглядів: 187

13 січня в сесійній залі Березанської селищної ради під головуванням очільника Березанської громади Валерія Хоміцького відбулася ХХХIVсесія VІІІ скликання. Розглядали 9 питань порядку денного. Після обговорення за більшістю депутатських голосів всі рішення прийнято.

Зокрема, внесено зміни до бюджету Березанської селищної територіальної громади на 2023 рік. Керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 30 грудня 2022 року № 1472 «Деякі питання розподілу освітньої субвенції на 2023 рік» бюджету Березанської селищної ради передбачено кошти в сумі 35 млн 873 тис. 900 грн на оплату праці педагогічним працівникам. В порівнянні з 2022 роком дана субвенція зменшена на 20% або на 8,5 мільйона гривень. Також затверджено субвенцію з місцевого бюджету на здійснення переданих видатків в сфері освіти за рахунок коштів освітньої субвенції на оплату праці працівникам Інклузивно-ресурсного центру 1млн 813, 3 тис. грн. Також затверджено дотацію з місцевого бюджету на здійснення переданих з державного бюджету видатків з утримання закладів освіти та охорони здоров’я за рахунок відповідної додаткової дотації з державного бюджету в сумі 1млн 364, 670 тис. грн., які направлено: 1млн – на підтримку (оплату теплопостачання) КНП «Березанська районна центральна лікарня» Березанської селищної ради; 364 670 гривень – на оплату праці працівникам закладів загальної середньої освіти (іншому персоналу, не педагогам).

Фото без опису Фото без опису

Також було виділено кошти на погашення кредиторської заборгованості в сумі 326 тис. грн, яка утворилася на початок 2023 року. А також на облаштування та підключення генератора, який надійшов благодійно від міжнародного партнера GIZ в сумі 197,4 тис. грн на встановлення у відділенні невідкладних станів (хірургічне та терапевтичне).

Другим було прийнято рішення про затвердження плану діяльності Березанської селищної ради з підготовки проєктів регуляторних актів у 2023 році.

Також прийнято сім рішень із земельних питань.

Список поіменного голосування та список присутніх на сесії депутатів за посиланням https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1673608635/.

Рішення сесії будуть опубліковані на офіційному сайті Березанської громади згідно з чинним законодавством у 5-денний термін.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь