Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Освітянська нарада з важливих актуальних питань

Дата: 25.01.2023 15:13
Кількість переглядів: 67

19 січня 2023 року на базі Березанської селищної ради відбулася нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти Березанської громади за участі селищного голови Валерія Хоміцького, першого заступника селищного голови Ірини Компанієнко, начальника відділу ОКМС Анастасії Смоляк, головного спеціаліста відділу ОКМС Світлани Посухіної, голови Березанської районної організації Профспілки працівників освіти і науки Тетяни Локтіонової.

Фото без опису Фото без опису

На нараді розглянули наступні питання:

1. Про роботу закладів загальної середньої освіти у ІІ семестрі 2022-2023 н.р.

2. Звіт щодо фінансової діяльності відділу ОКМС у галузі загальної середньої освіти за 2022 рік.

3. Особливості ведення електронного классного журналу.

За підсумками наради прийнято рішення:

1. Керівникам закладів загальної середньої освіти продовжити освітній процес у ІІ семестрі 2022/2023 н.р. з використанням технологій дистанційного навчання відповідно до розпорядження Березанської селищної ради від 04.07.2022 року № 223-р « Про підготовку закладів освіти до 2022/2023 н.р. на території Березанської селищної ради», рішення виконкому Березанської селищної ради від 20.07.2022 року № 59 « Про початок 2022/2023 н.р. у закладах освіти на території Березанської селищної ради».

2. Відділу ОКМС Березанської селищної ради протягом 2023 року забезпечити ремонт захисних споруд Березанського та Краснянського ліцеїв відповідно до затвердженої проектно- кошторисної документації.

3. Керівникам закладів загальної середньої освіти до 31 січня 2023 року оприлюднити на своїх веб-сторінках кошторис і фінансовий звіт про надходження та використання всіх отриманих коштів за 2022 рік відповідно до статті 30 Закону України « Про освіту».

4. Керівникам закладів загальної середньої освіти з метою автоматизації обліку та контролю освітнього процесу, зберігання даних про навчальні досягнення здобувачів освіти, оперативного доступу до інформації учасниками освітнього процесу про рівень навчальних досягнень із різних предметів, відвідуваність і домашні завдання, забезпечення можливості дистанційного прямого та оперативного інформування учасників освітнього процесу рекомендовано з 01 вересня 2023 року ведення електронних класних журналів.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь