Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Члени постійної ради з питань освіти одностайні щодо початку ремонту захисних споруд в Березанському та Краснянському ліцеях

Дата: 30.01.2023 12:09
Кількість переглядів: 70

26.01.2023 відбулося чергове засідання постійної ради з питань освіти Березанської селищної ради. Питання, що виносилось на розгляд, стосувалося затвердження плану першочерговості приведення у відповідність захисних споруд закладів освіти на 2023-2027 роки.

Попередньо, у грудні минулого року Березанською селищною радою було виділено кошти у сумі 1 484 947 грн на виготовлення проєктно-кошторисної документації для захисних споруд Березанського, Краснянського, Краснопільського ліцеїв та Малахівської філії Березанського ліцею.

Членами ради було одноголосно вирішено розпочати у 2023 році роботу над ремонтами захисних споруд Березанського та Краснянського ліцеїв, так як це найбільші за чисельністю учнів заклади освіти на території селищної ради.

Фото без опису

Також розглянули пропозицію начальника відділу ОКМС Анастасії Смоляк щодо придбання готової залізобетонної захисної споруди для Березанського ЗДО «Сонечко».

Загалом, для приведення у відповідність усіх захисних споруд закладів освіти Березанської громади, враховуючи найпростіші, орієнтовно потрібно віднайти кошти у розмірі близько 47 млн гривень.

План, що був затверджений, буде донесено до відома депутатів Березанської селищної ради на черговій сесії Березанської селищної ради.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь