Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконком Березанської селищної ради прийняв важливі рішення

Дата: 23.03.2023 10:51
Кількість переглядів: 275

23 березня під головуванням очільника Березанської громади Валерія Хоміцького відбулося засідання виконкому, в роботі якого взяли участь 13 із 23 членів виконкому Березанської селищної ради.

На порядку денному розглядали 12 проєктів рішень, які після обговорення було прийнято одностайним голосуванням.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Зокрема, прийнято рішення про стан військового обліку на території Березанської селищної ради у 2022 році та завдання щодо його поліпшення в 2023 році. У зв’язку зі змінами у військовому обліку відповідно до постанови № 1487 від 30.12.2022 року, в повному обсязі повинна бути переписана картотека карток первинного обліку з метою надання інформації до 1 відділу Миколаївського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки для звірки з особовими картками та з реєстром військовозобов’язаних та призовників і резервістів.

Також затверджено  інформаційні картки адміністративної послуги щодо здійснення декларування /реєстрації/ зняття за місцем проживання, видачі витягу про задекларованих, зареєстрованих, знятих, що буде надаватися органом реєстрації виконавчого комітету Березанської селищної ради.

Прийнято рішення «Про  організацію та проведення громадських робіт в Березанській селищній раді», згідно з яким затверджено переліки установ, що проводять організацію громадських робіт, та видів громадських робіт, що мають суспільно-корисну спрямованість, економічну, соціальну та екологічну користь для території громади, у тому числі під час місячника по благоустрою території Березанської громади, що триватиме з 22 березня  по 14 квітня 2023 року.

Також прийнято рішення «Про охорону життя людей на водних об’єктах, що розташовані на території Березанської територіальної громади», яким продовжено дію заборони на купання на водних об’єктах громади у звязку з невідповідністю (не облаштованістю пляжів) вимогам чинного законодавства.

Прийнято рішення «Про заходи щодо забезпечення збереження кабельних ліній зв’язку на території Березанської селищної ради на 2023 рік». Згідно з ним забороняється на території Березанської селищної ради  Миколаївського  району в населених пунктах смт Березанка, с. Василівка, с. Калинівка, с. Красне, с. Щасливе в місцях проходження підземних кабельних ліній зв’язку проведення будь-яких земляних робіт на глибині більше 30 см, в тому числі заміну опор, підведення до житлових будинків водогонів, газопроводів так інших підземних комунікацій, посадку і корчування дерев, викопування котлованів під підвали, колодязів, будівництво огорож та інших робіт, пов’язаних з риттям грунту без попереднього попередження та письмового дозволу Березанської селищної ради та виклику на місце робіт працівника служби експлуатації кабельних ліній зв’язку:  ТОВ «Атраком», за адресою м. Миколаїв, проспект Миру, 34/409, тел. (512) 50-10-81;  067-405-44-48.

Детальніше ознайомитися з матеріалами виконкому можна на офіційному сайті Березанської громади у розділі «Офіційні документи», підрозділ «Рішення виконкому», де будуть опубліковані рішення виконкому у 5-денний термін згідно з чинним законодавством.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь