Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Цикл семінарів для освітян Березанської громади

Дата: 28.03.2023 14:03
Кількість переглядів: 47

В рамках атестації педагогічних працівників 28 березня 2023 року відділом ОКМС Березанської селищної ради на базі Березанського ліцею проведено цикл семінарів. Заступники директорів з навчально-виховної роботи розглянули алгоритм організації самооцінювання якості освітньої діяльності у закладах освіти, організацію інклюзивного навчання, здобуття освіти за сімейною формою навчання.

Фото без опису Фото без опису

Заступники директорів з виховної роботи відпрацювали питання щодо роботи з членами учнівського самоврядування під час дистанційного навчання та гармонійний емоційний стан в умовах війни: як його зберегти та підтримати.

Учителі початкових класів обговорили шляхи успішного навчання, інтерактивні методи та прийоми, формування читацької компетентності учнів. Поділилися досвідом участі у першому турі всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2023».

Використання здоров'язберігаючих технологій - одна із складових позитивного ставлення до уроків фізичної культури та основ здоров'я. Учителі даного МО розповіли як використовують медіаплатформи на уроках фізичної культури та про рухову активність учнів під час дистанційного навчання.

Педагогічні працівники художньо-естетичного циклу та трудового навчання під час майстер-класу виготовили патріотичні браслети та виконали основні елементи петриківського розпису.

Присутні відмітили високий професійний рівень педагогів, які вміло володіють інноваційними освітніми методиками і активно використовують нестандартні форми проведення заходів. Кожен з учасників семінару отримав для себе багато корисного для подальшого використання у власному досвіді.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь