Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Атестація педагогічних працівників

Дата: 10.04.2023 16:22
Кількість переглядів: 61

Відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників з метою активізації творчої професійної діяльності вчителів, стимулювання їх безперервної фахової освіти, підвищення ефективності управлінської діяльності керівників навчальних закладів та рівня їх професійної компетентності і фахової майстерності в період з 17 вересня 2022 року по 15 березня 2023 року проведена атестація педагогічних працівників закладів освіти Березанської селищної ради.

Фото без описуВ ході проведення атестації акцентувалася увага не тільки на певному освітньому рівні вчителів, рівні володіння ІКТ, а й здатності ними творчо використовувати набутий досвід у своїй діяльності. Протягом року практикувалися виступи педагогів, що атестуються, на засіданнях міжшкільних методичних об’єднань, які відзначалися продуманістю, оригінальністю, творчим підходом, вмілим використанням елементів інтерактивного, розвивального, особистісно орієнтованого навчання, інформаційно-комп’ютерних технологій.

Більше інформації за посиланням: https://www.facebook.com/groups/508013097892059/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=605567358136632


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь