Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Комісія з питань захисту прав дитини Березанської селищної ради прийняла важливі рішення

Дата: 12.04.2023 10:52
Кількість переглядів: 75

12 квітня 2023 року  під керівництвом першого заступника селищного голови Ірини Компанієнко пройшло чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини Березанської селищної ради (далі – Комісія).

У першу чергу учасники засідання провели голосування з приводу внесення змін до рішення виконавчого комітету Березанської селищної ради від 29.01.2021 «Про створення комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Березанської селищної ради», у зв’язку зі зміною складу Комісії.

Затим присутні заслухали звіт т.в.о. начальника Служби у справах дітей селищної ради Лілії Гонти про виконання попередніх рішень Комісії та обговорили взаємозвірку між структурними підрозділами селищної ради й відділенням поліції № 8 Миколаївського районного управління поліції ГУНП в Миколаївської області щодо обліку неповнолітніх, які схильні до вчинення правопорушень чи злочину, вживання алкогольних напоїв, наркотичних, психотропних речовин та вчинення насилля над дітьми.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

В подальшому Комісія розглянула питання щодо: встановлення опіки над малолітнім (с. Красне); стану проживання та виховання неповнолітнього в прийомній сім’ї (с. Ташине); виконання батьківських обов’язків (села  Лимани, Малахове); надання дозволу на вчинення правочину (смт Березанка), взяття на облік та зняття з обліку дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах (села Комісарівка, Василівка, Матіясове).

У ході робочої зустрічі було затверджено індивідуальні плани дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та дітей, які опинились в складних життєвих обставинах. По всім питанням порядку денного було прийнято відповідні рішення.

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь