Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Березанський ліцей Березанської селищної ради

Дата: 15.02.2022 13:57
Кількість переглядів: 171

Високий професіоналізм, відданість справі – визначальна риса колективу Березанського ліцею, зусилля якого спрямовані на формування життєво необхідних компетенцій здобувачів освіти, збереження і зміцнення їх морального, фізичного і психічного здоров’я, формування в учнів бажання і уміння вчитись, виховання потреби і здатності до навчання упродовж усього життя, гармонійний розвиток особистості.

Педагогічний колектив  Березанського ліцею - це колектив творчих однодумців, які впроваджують інноваційні технології, беруть активну участь у різноманітних конкурсах на районному, обласному, всеукраїнському та міжнародному рівнях, олімпіадах, різних заходах, активно діляться власним досвідом. Директор закладу - Радченко Альона Сергіївна.

Адреса :

Електронна пошта:  school_brz@ukr.net

Сторінка у Фейсбуці:  https://www.facebook.com/groups/2150560091643725 

Рік заснування -1970;

В закладі  працює 42 вчителя:

З них за освітньо-кваліфікаційним рівнем:

Спеціалістів (мають повну вищу освіту) – 33

Бакалавр – 2

Молодший спеціаліст  – 5 

За кваліфікаційними категоріями :

«Спеціаліст вищої категорії» - 17

«Сеціаліст І категорії» – 5

«Спеціаліст ІІ категорії» - 4

«Спеціаліст» -6

За званнями:

«Учитель-методист» - 2

«Старший вчитель» - 7

«Відмінник освіти» - 4

«Заслужений учитель України» - 1

У 2022-2023 навчальному році в Березанському ліцеї навчається 508 учнів. У 1 - 4 класах - 188, у 5-9 класах - 258, у 10-11 класах - 62, випускників 11-го класу – 23. У закладі надаються освітні послуги для учнів з особливими потребами. Відтак на інклюзивній формі у Березанському ліцеї навчаються 5  учнів.

Заклад має власний сайт та сторінку у фейсбуці, де висвітлюються важливі питання організації освітнього процесу. 

1. Блог закладу: https://brznkzzso.blogspot.com/?fbclid=IwAR2QtWY10ebH-    VhAC1RlLkhUqPGLnrgvHz3jbpQqSQcxzjYQbMVh8UCII70

2. Сторінка у фейсбуці: https://www.facebook.com/groups/2150560091643725

Осучаснення подвір’я Березанського закладу стало початком реалізації ідеї щодо облаштування подвір’я Нової української школи. Обладнано два сучасних спортивних майданчики з штучним покриттям. Перед подвір’ям школи  встановлено 2 ігрових майданчики. Якісному виконанню поставлених завдань успішно сприяє застосування освітніх технологій, спрямованих на формування ключових компетентностей і наскрізних умінь здобувачів освіти, використання інформаційно – комунікаційних технологій та впровадження STEM- освіти у закладі. Здійснюючи інноваційну освітню діяльність, педагоги щороку беруть участь у освітніх проектах, професійних конкурсах, конференціях, семінарах, виставках на регіональному, всеукраїнському та міжнародному рівнях, в яких  гідно представляють колектив, займаючи призові місця. Діяльність Березанського ліцею – це рух сприяння збереженню  психічного, духовного, інтелектуального та фізичного  здоров’я усіх учасників освітнього процесу, це дорога в майбутнє нашої держави !

       


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь