Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Березанський Будинок творчості школярів Березанської селищної ради Миколаївської області

Дата: 26.04.2023 15:42
Кількість переглядів: 67

Березанський Будинок Творчості Школярів Березанської селищної ради Миколаївської області  знаходиться в підпорядкуванні відділу освіти, культури, молоді та спорту Березанської селищної ради.

 Будинок творчості школярів- профільний позашкільний навчальний заклад, основним напрямом діяльності якого є художньо-естетичний, що передбачає залучення  до активної діяльності з вивчення вітчизняної світової культури та мистецтва, оволодіння практичними уміннями та навичками у різних видах мистецтв, організацію змістовного дозвілля.

Фото без опису

Одним із головних завдань  позашкільної освіти, визначених  Законом України «Про позашкільну освіту», є створення умов  для творчого, інтелектуального, духовного  та фізичного розвитку вихованців, розвиток і підтримка  здібних, обдарованих і талановитих дітей.

Процес виховання представляє собою залучення особистості дитини до засвоєння вироблених людством цінностей, створення сприятливих умов для реалізації нею свого природного потенціалу та творчого ставлення до життя,  створення базису формування особистісної культури, системи ціннісних ставлень до світу та до самого себе. Найповніше формування таких базових цінностей відбувається в позашкільному навчальному закладі, в якому забезпечуються умови для формування життєвих та предметних компетенцій як самоздатності особистості визначити й накреслити орієнтири власного майбутнього.

Адреса: 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь