Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Центр психологічної підтримки: тема тренінгу «Що таке конфлікт і як його уникнути?»

Дата: 04.05.2023 10:32
Кількість переглядів: 39

Третього травня 2023 року до Центру психологічної підтримки Березанської селищної ради завітали юні гості з Березанського ліцею. На допитливих п’ятикласників чекало змістовне і цікаве тренінгове заняття на тему: «Що таке конфлікт і як його уникнути?». Дану проблематику було підібрано невипадково, адже в нашому сьогоденні простежується багато негативних явищ, які згубно впливають на моральний стан підростаючого покоління.

Діти разом із спеціалістами Центру детально розкрили саме поняття «конфлікт», з’ясувавши причини виникнення конфліктних ситуацій, їх види та вплив на самопочуття людини.

Головне ж – учасники заходу дізналися про різноманітні способи запобігання конфліктам та в ігровій формі змоделювали можливі кроки до примирення у разі появи суперечностей.

За допомогою практичних вправ й пізнавальних відео хлопчики та дівчатка шукали найкращі рішення для уникнення агресивної поведінки та сварок, оцінюючи власні почуття й вчинки, проявляючи толерантне ставлення до інших поглядів та переконань, намагаючись зрозуміти інтереси й потреби оточуючих.

Фото без опису Фото без опису

Усі разом дійшли висновку, що для вирішення конфліктів передусім необхідні взаємна повага, щире спілкування та прагнення до співпраці.

Довідково: Центр психологічної підтримки та соціальної реабілітації Березанської селищної ради створено в рамках Проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» співфінансується Європейським союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та впроваджується компанією GIZ: Perspectives for Eastern Ukraine.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь