Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мітинг-реквієм в Березанці до Дня пам’яті та примирення: "Пам'ятаємо - перемагаємо! Ніколи - знову!"

Дата: 08.05.2023 12:38
Кількість переглядів: 307

Сьогодні, у День пам’яті та примирення, очільник Березанської громади Валерій Хоміцький, представники організацій, спільнота громади вшанувати пам'ять полеглих у боротьбі над нацизмом у Другій світовій війні хвилиною мовчання та покладанням живих квітів до Монументу загиблим воїнам-землякам у Другій світовій війні.

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису

З нагоди пам’ятної дати Валерій Альбінович звернувся до присутніх мітингу:

«Традиційно 8 травня Україна разом з усім вільним світом відзначає День пам’яті та примирення. Саме на території України вирішувалася доля Другої світової війни в Європі. У період з 1941 до 1945 року Україна направила до збройних сил 7 мільйонів людей. Кожен другий з них загинув.

Сьогодні вже російські реваншисти, відкинувши трагічні уроки світової війни, заново розпалюють її у самому центрі Європи. путін став новим Гітлером – порушив усі закони міжнародного права.

У цей день закликаю усіх згадати ратний подвиг і героїзм ветеранів війни, учасників українського визвольного руху та схилити голову перед світлою пам’яттю безневинно загиблих жертв війни.

Віддаючи найглибшу шану тим, хто сімдесят вісім років тому захистив Україну і весь світ від гітлерівської навали, сьогодні висловлюємо величезну подяку нашим воїнам-захисникам, які боронять незалежність і суверенітет України від путінського фашизму на всіх фронтах. Згадаймо та вшануймо пам'ять усіх односельців, які поклали свої життя за мир та свободу!

Як понад сімдесят років тому наш народ поборов гітлерівську окупацію, так і зараз ми переможемо путінізм, а окуповані Росією Крим та Донбас будуть повернені.

Ми боремось за мирне та безпечне життя всього вільного світу. За нами правда! З нами Бог! Ми переможемо! Памятаємо – перемагаємо! Ніколи – знову! Слава Героям!»


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь