Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Березанський ЦНАП надає адміністративні послуги завдяки пересувному автоматизованому робочому місцю «Мобільний адміністратор»

Дата: 11.05.2023 14:50
Кількість переглядів: 198

10.05.2023 керівник ЦНАП Березанської селищної ради та провідний спеціалістм загального відділу селищної ради здійснили виїзд у віддалені від Березанки села з метою надання адміністративних послуг завдяки Пересувному автоматизованому робочому місцю «Мобільний адміністратор».

Виїзд було здійснено до Василівського старостату за попереднім записом бажаючих певної категорії, а саме: громадян з інвалідністю, 80+ та які за станом здоров’я не можуть переміщатися.

ЦНАПом було надано адмінпослуги з реєстрації місця проживання.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Дану мобільну послугу Березанський ЦНАП має змогу здійснювати завдяки співпраці з проєктом «Програма ЄС Міцні Регіони - Спеціальна програма підтримки України», яка співфінансується Європейським Союзом та Федеральним Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (ВМZ) та впроваджується компанією GIZ: Perspectives for Eastern Ukraine.

Акцентуємо увагу, що віддалено адмінпослуги отримуватимуть тільки ті мешканці громади, які не можуть відвідати ЦНАП у Березанці, а саме:

* особи, які досягли 80-річного віку;

* особи з інвалідністю 1-ої групи;

* особи, які за станом здоров’я не здатні самостійно пересуватись, у т.ч. перебувають на стаціонарному лікуванні у комунальних медичних закладах громади.

Запрошуємо усіх бажаючих, які відносяться до вище зазначеної категорії громадян, скористатися «Мобільним адміністратором». Для замовлення виїзду заявник може звернутись до старост своїх округів або за телефоном: (05153) 2-13-54 (в робочий час).

Дякуємо усім громадянам, які вже скористались даними послугами.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь