Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочисте відкриття Університету третього віку, створеного при Центрі з надання соціальних послуг  Березанської селищної ради

Дата: 03.05.2023 15:29
Кількість переглядів: 67

3 травня в приміщенні Березанської публічної бібліотеки відбулося урочисте відкриття Університету третього віку, створеного при Центрі з надання соціальних послуг  Березанської селищної ради.

Університет третього віку – це  така собі інноваційна соціально-психологічна послуга, що ґрунтується на принципі «Навчання протягом усього життя». Профільні спеціалісти селищної ради доклали чимало зусиль над його створенням, умовами проведення занять та плануванням роботи аби задовольнити головну мету – адаптувати людей старшого віку до активного сучасного суспільного життя, щоб воно було корисним як для них, так і для суспільства, адже життя після виходу на пенсію продовжується.

І ось сьогодні, коли досягнута головна мета, в ошатній залі бібліотеки слухачів Університету третього віку, серед яких і вимушено переміщені громадяни, вітали перший заступник Березанського селищного голови Ірина Компанієнко, завідуюча відділенням денного відділення реабілітації Наталія Матвієнко, начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я селищної ради Віра Заблоцька, директор Центру з надання соціальних послуг Галина Чернеженко.

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису

Програма першого заняття, яке співпало з урочистим відкриттям Університету, містило: хвилину мовчання за загиблими захисниками України, вступне слово (Наталія Матвієнко), інформаційну довідку про Університет (Оксана Музиченко), лекцію на тему психосоматики (Світлана Куранова), посвяту у студенти, перегляд виставкових мистецьких робіт студентів Університету (Тетяна Каражей і Ганна Свинаренко), і просто живе спілкування, музичні вітання від Катерини Лозової, Нікіти Губернаторова, музичного гурту «БЕМА», Михайла Іванова та пишний коровай і солодощі від підприємців Надії Москвич та Наталії Яцюх.

Початок роботи Університету покладено, попереду – цікаві зустрічі та теми, подорожі, юридичні консультації, суспільно-корисна робота, заняття за інтересами і багато чого іншого, про що повідомимо згодом.

Запрошуємо усіх бажаючих та тих, хто за активний спосіб життя, долучитися до студентської спільноти Університету третього віку!!!

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь