Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На 38-ій сесії Березанської селищної ради прийняли низку важливих рішень

Дата: 05.06.2023 08:40
Кількість переглядів: 179

02.06.2023 під головуванням очільника Березанської громади Валерія Хоміцького відбулася XXXVIII сесія VIII скликання, в роботі якої взяли участь 18 із 26 депутатів.

На сесії були присутні помічник народного депутата України О. Пасічного Ігор Кликов, директори навчальних закладів освіти громади, староста Дмитрівського старостату, колишній Дмитрівський сільський голова, представники ВАТ «ДТЕК Тилігуська ВЕС» та ПАТ «Національна енергетична компанія «УКРЕНЕРГО», пожежно-рятувальної частини та громадськість.

  

Розглядали 55 питань порядку денного плюс внесене з «голосу» 56-ше питання «Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення та технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок ТОВ « ДТЕК ТИЛІГУЛЬСЬКА ВІТРОЕЛЕКТРОСТАНЦІЯ».

Після обговорення за більшістю депутатських голосів не було прийнято – 8 (№ 2, 14, 15, 16, 17, 23, 51, 55). Зокрема, депутати не дали згоди на припинення діяльності шляхом ліквідації (закриття) Дмитрівської гімназії. Отже гімназія продовжуватиме функціонувати і надалі.

Решта (48 рішень) була прийнята за більшістю голосів. Зокрема, виділено кошти з місцевого бюджету на найпростіші укриття споруди цивільного захисту Щасливському і Комісарівському ліцею, Калинівському дошкільному закладу в сумі 4 млн 251 тис. грн; Капітальний ремонт ПРУв Краснопільському і Краснянському ліцеях, Малахівській філії Березанського ліцею в сумі 14 млн 030 тис. грн. А також на виготовлення робочого проєкту захисної споруди цивільного захисту (придбання обладнання та устаткування для монтажу захисної споруди цивільного захисту Березанського ДНЗ) 3 млн 638,4 тис. грн.

Рішення сесії будуть оприлюднені згідно з чинним законодавством у 5-денний термін після їх прийняття на офіційному сайті Березанської громади у розділі «Офіційні документи». Результати поіменного голосуваннята список депутатів за посиланням

https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1685710390/


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь