Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Березанська громада надала гуманітарну допомогу населенню Снігурівської громади, мешканці якої постраждали внаслідок затоплення через аварію на Каховській ГЕС

Дата: 12.06.2023 15:08
Кількість переглядів: 146

У перші дні страшної катастрофи очільник Березанської громади Валерій Хоміцький звернувся до керівництва Снігурівської громади для уточнення саме яку допомогу потребує їхня громада.

Оперативно разом із старостою Лиманівського старостату Іриною Дронюк зібрали необхідні речі – ковдри, матраци, засоби гігієни та деякі необхідні продукти харчування. Все це передали нашим землякам, які постраждали від підтоплення https://www.facebook.com/100067950166072/videos/644731540510304/

Але головна проблема – це нестача питної води у великій кількості. Одразу знайшли волонтерів (підприємців Миколаївщини), які доставлятимуть воду снігурівцям.

Велика подяка від керівництва Березанської селищної ради усім небайдужим жителям громади, а особливо тим ВПО, які зараз вже повернулися до своїх домівок, але завжди на зв’язку з нашою громадою і допомогли снігурівцям (с. Квітневе, м. Миколаїв).

ДО УВАГИ! Плануємо ще одну гуманітарну поїздку на Снігурівщину. Збираємо найнеобхідніше – матраци, ковдри, постільну білизну. Хто має таку можливість і готовий допомогти – приносьте до Березанської селищної ради, тел. для довідок: 066938-47-89.

Нас об’єднує людське добро і бажання Перемоги!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь