Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виїзд спеціалістів соціальної сфери до Василівського старостату

Дата: 05.07.2023 15:47
Кількість переглядів: 198

05.07.2023 за дорученням очільника Березанської громади Валерія Хоміцького було здійснено спільний виїзд до Василівського старостату спеціалістів Служби у справах дітей та Центру соціальних служб селищної ради на чолі з першим заступником селищного голови Іриною Компанієнко.

В рамках роботи Центру психологічної підтримки було надано інформацію щодо реалізації експериментального проєкту в частині надання дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, послуг з оздоровлення та відпочинку за принципом «гроші ходять за дитино». За умовами даного проєкту діти мають можливість пройти оздоровлення та відпочинок в дитячих закладах оздоровлення та відпочинку вищої категорії, які розташовані в Карпатському регіоні.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Спеціалісти соціальної сфери селищної ради провели тренінг на тему «Відповідальне батьківство» для мам багатодітних родин, ВПО та сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Розглядали складові ефективного виховання дітей, найпоширеніші шляхи, які обирають батьки у спілкуванні зі своїми нащадками, та різноманітні стилі батьківської поведінки. Наголосили на необхідності виконання обов’язків дорослими та встановлення найбільш дієвих правил поведінки для дітей. Теоретичний матеріал органічно переплітався з практичними завданнями, які покликані наочно демонструвати плюси та мінуси різних способів виховання, а також рухливими вправами, що створювали атмосферу довіри, щирості й відвертості.

Учасники тренінгу пройшли анкетування з даної теми та отримали дієві поради для встановлення кращого контакту з дітьми.

Після основної частини заходу представники соціальної сфери селищної ради відвідали родини, чиї діти опинилися в складних життєвих обставинах, з метою перевірки матеріально-побутових та санітарних умов проживання.

Такі виїзди заплановано по всім старостинським округам громади згідно графіка.

Довідково: Сьогоднійшній виїзд відбувся завдяки співпраці з проєктом «Програма ЄС Міцні Регіони - Спеціальна програма підтримки України», яка співфінансується Європейським Союзом та Федеральним Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (ВМZ) та впроваджується компанією GIZ GmbH: Perspectives for Eastern Ukraine.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь