Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ГЛАДКИЙ Володимир Романович

Дата: 01.07.2023 13:52
Кількість переглядів: 147

Гладкий Володимир народився 15 квітня 1982 року в Чапаєвці Березанського району (нині Щасливе Миколаївського району) в родині вихідців з Тернопільщини.

Після закінчення дев’ятого класу Чапаєвської середньої школи Володимир одразу пішов працювати. Для початку оволодів професією зварювальника, потім отримав права тракториста. Деякий час працював у місцевому господарстві, бо на додачу своїм професіям непогано розбирався в техніці.

Доля на добро не була щедрою для Володимира. У дитинстві втратив батька, виховував вітчим. А ставши юнаком, допустився кількох необдуманих вчинків. Але ці випробування тільки загартували його характер.

У пошуках кращої долі поїхав до Польщі, де працював на судноверфі. А згодом повернувся в Україні і працював у порту ТІС. Одружився на дівчині Ользі з Дофінівки Одеської області, куди переїхав жити. Сімя поповнилася сином Сергієм.

Здавалося б, що життя увійшло в спокійну налагоджену колію. Але настало 24 лютого 2022 року, коли рф розпочала широкомасштабну війну проти України.

Фото без опису

Із 19 листопада 2022 року Володимир Гладкий став воїном ЗСУ. Воював на Бахмутському напрямку. Володимир з побратимами стримували натиск «вагнерівців». Часто працювали з кулеметів, під’їжджали прямо під ворожі позиції, відпрацьовували й одразу відходили.

Із третього березня Володимир перестав виходити на звязок. Деякий час він вважався зниклим безвісти, а його родина кілька місяців жила надією. Та, на жаль, дива не сталося. Пізніше стало відомо, що Володимир Гладкий 7 березня 2023 року пішов у свій останній бій.

Поховали Гладкого Володимира Романовича 10 червня, за місцем проживання дружини, в Дофінівці.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь