Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійницький концерт "Ми підтримуємо ЗСУ!"

Дата: 27.07.2023 10:39
Кількість переглядів: 107

26 липня Краснопільський старостат Березанської селищної ради прийняв від комісарівців благодійницьку естафету по збору коштів на підтримку ЗСУ, влаштувавши благодійний концерт на базі Краснопільського закладу культури. Цей захід також присвячений Дню Української Державності, який відзначатиметься 28 липня.

«У цей складний для країни період ми всі чудово усвідомлюємо, що сильна держава починається із сильної армії. Кожен нині працює на своєму фронті, однак усіх нас об’єднує пісня і спільна мета – Перемога! І сьогодні ми зібралися тут разом, щоб засвідчити свою силу і єдність та велику повагу нашим захисникам, щоб зібрати кошти для підтримки воїнів», - з такими словами на початку концерту звернулася до присутніх Краснопільський староста Інна Крецу.

Начальник відділу ОКМС Березанської селищної ради Анастасія Смоляк, вітаючи краснопільців, підкреслила значимість благодійних концертів, які естафетою передаватимуться по усіх старостатах Березанської громади.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Хвилюючі моменти звучання державного гімну України, хвилина мовчання, покладання живих квітів до могил загиблих воїнів ще раз підкреслили наскільки ми, українці, сильно любимо свою країну, цінуємо і шануємо своїх захисників, гордимося своїм кодом нації.

Культурний тандем артистів Березанського, Краснянського, Дмитрівського, Краснопільського закладів культури та краснопільських освітян і учнів представив глядачам різноманітну палітру концертних номерів: українські народні, патріотичні та колоритні пісні, вірші, флешмоби, сучасну зарубіжну музику. Усе це подарувало глядачам масу позитивних емоцій. А головне – досягнуто головної мети, зібрали кошти на підтримку ЗСУ.

На благодійницькому концерті зібрано 11 281 гривня + 100$. Кошти будуть спрямовані на ремонт автомобіля для евакуації бійців танкового батальйону 41 окремої механізованої бригади ЗСУ (в якій проходять військову службу хлопці з Березанської громади) та для потреб загону ОСУВ «Хортиця», який зараз воює на Донецькому напрямку.

Дякуємо артистам, кожному учаснику заходу, усім благодійникам. Завдяки вам ми наближаємо Перемогу!

У благодійному концерті взяли участь: березанський ВІА «БЕМА» і Нікіта Губернаторов, краснянський гурт «Червона Рута» (Олександр Безнисько, Роза Жевлоченко, Ірина Данилевич) та Мілена Безнисько, дмитрівський дует Аліна і Віка Фікс, краснопільські артисти Ольга Терпак, Михайло Молошний, Оксана Ходченко, Наталя Ласкова, Олександра Тагільцева, гурт «Україночки», ансамбль «Нові україночки 2012», учні 1-6 класів та 5-8 класів.

Концерт підготували і провели Березанський селищний будинок культури (керівник Валентина Волошина) та Краснопільська філія Березанського селищного будинку культури (Вікторія Чигуліта).

#Благодійний_концерт

#Разом_до_Перемоги!

#Разом_ми_сила!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь