Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Березанській громаді розпочався навчальний курс із особистої трансформації «Шлях до себе: особистість та ресурси»

Дата: 28.07.2023 15:25
Кількість переглядів: 108

У Березанській громаді розпочався навчальний курс із особистої трансформації «Шлях до себе: особистість та ресурси», спрямований на розкриття глибинної внутрішньо-особистісної сили та ресурсів спеціалістів соціальної служби й суміжних професій сфери «людина-людина» для конструктивної роботи з викликами війни шляхом усвідомлення значення і місії професій, збагачення фахового робочого арсеналу, а також ефективної внутрішньої трансформації. Він складається з 5 занять і носить практичний характер.

Так, на першому занятті учасники разом із психологом проєкту обговорили актуальні виклики в роботі спеціалістів психологічної служби й суміжних професій сфери «людина-людина», проаналізували сучасний образ людей професій, покликаних допомагати іншим, окреслили особисті опори психологічної стійкості та професіоналізму.

Найбільш цікавими та корисними, звичайно ж, виявилися практичні техніки та методики, завдяки яким учасники більше дізналися про себе та свої внутрішні й зовнішні ресурси. Психолог зазначила, що усі присутні були активними та максимально зацікавленими в роботі, тож наприкінці заняття кожен зумів підвести підсумки та проаналізувати вплив зустрічі на емоційний стан та настрій.

Упродовж двох днів, 27 і 28 липня, проводились заняття із гудзико- та ниткотерапії.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Ініціатива впроваджується в рамках проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України» співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GIZ GmbH.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь