Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В рамках навчального курсу на тему особистої трансформації «Шлях до себе: особистість та ресурси» працівники соціальної сфери та волонтери Березанської громади ознайомились з технікою «Вмію. Даю. Отримую»

Дата: 08.08.2023 15:40
Кількість переглядів: 159

07.08.2023 в рамках навчального курсу на тему особистої трансформації «Шлях до себе: особистість та ресурси» працівники соціальної сфери та волонтери Березанської громади ознайомились з технікою «Вмію. Даю. Отримую». Техніка призначена для роботи з професійним самовизначенням, пошуком ресурсів під час професійної діяльності.

Дані та попередні техніки були пропрацьовані разом із психологом проєкту Руслана Сікаленко.

Навчальні техніки Проєкту, засвоєні на попередніх тренінгах, у подальшому будуть застосовані в роботі з мешканцями громади.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Нагадаємо, що вказана навчальна програма має на меті підвищення рівня професійної компетентності слухачів. Вона складається з п’яти занять спрямованих на конструктивну роботу з викликами війни шляхом усвідомлення значення і місії професій, збагачення фахового робочого арсеналу, а також ефективної внутрішньої трансформації. Спрямована на розкриття глибинної внутрішньо-особистісної сили та ресурсів спеціалістів соціальної служби й суміжних професій.

Ініціатива впроваджується в рамках Проєкту «Програма ЄС Міцні Регіони – Спеціальна програма підтримки України», що співфінансується Європейським Союзом та Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) та реалізується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GIZ GmbH.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь