Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Знайомство з діяльністю мобільної служби екстреної соціально-психологічної підтримки населення та методичної допомоги, яку створено при обласному центрі за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та уряду Канади

Дата: 15.08.2023 16:04
Кількість переглядів: 127

15.08.2023 команда експертів мобільної служби екстреної соціально-психологічної допомоги Миколаївського обласного центру соціальних служб здійснила виїзд до Березанської селищної ради.

Мета виїзду – поінформувати про завдання та функції мобільної екстреної служби, про нові можливості в наданні соціальних послуг в найвіддаленіших куточках нашого регіону.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Директор Миколаївського обласного центру соціальних служб Світлана Янковська ознайомила профільних спеціалістів соціальної та освітянської сфер Березанської селищної ради, представників правоохоронних органів та закладів охорони здоров’я з діяльністю мобільної служби екстреної соціально-психологічної підтримки населення та методичної допомоги, яку створено при обласному центрі за підтримки Програми розвитку ООН в Україні та уряду Канади. В рамках даного проєкту обласний Центр соціальних служб отримав спеціалізований автомобіль, оснащений необхідним автономним інвентарем та обладнанням для надання соціальних послуг.

В пріоритеті – робота з сім’ями ветеранів та родинами, які опинились в складних життєвих обставинах або зазнали насильства.

Окрім даного проєкту, учасники робочої зустрічі обговорили нагальні питання щодо розвитку сімейних форм виховання та обмінялися досвідом роботи з проблемними родинами.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь