Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійницький концерт "Ми підтримуємо ЗСУ!" естафетою перейшов до Лиманівського старостату

Дата: 21.08.2023 11:43
Кількість переглядів: 108

Благодійницьку естафету на підтримку ЗСУ, що крокує Березанською громадою другий місяць, Лиманівський старостат прийняв від краснопільців 18 серпня.

На базі Лиманівського ліцею староста Ірина Дронюк і педаги Лиманівського ліцею (директор Надія Гонтаренко) організували потужний благодійницький концерт за участі березанських, лиманівських, краснянських та краснопільських артистів. Тут же на подвір’ї на ярмарку учні ліцею пропонували учасникам заходу випічку, смаколики, вареники, компоти, квас, які вони приготували разом зі своїми батьками та місцевими активістами.

Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

Традиційно на благодійницькому концерті звучав державний гімн України, вшановуючи пам'ять загиблих захисників, метроном відбив хвилину мовчання, учнівська молодь на знак пошани поклала живі квіти до могил загиблих воїнів, а також звучали слова подяки нашим захисникам, які зараз боронять українську землю від російського агресора і завдяки яким ми можемо вранці випити філіжанку кави, поїхати на відпочинок на берег лиману і, власне, влаштувати ось такий благодійний концерт.

Ці невід’ємні атрибути патріотичних заходів засвідчують, що ми, українці, любимо свою країну, цінуємо і шануємо своїх захисників, гордимося своїм кодом нації.

На благодійницькому концерті та ярмарку зібрано 10809 гривень, які буде передано 56-ій бригаді для придбання підзорної труби Bresser Pirsch Gen II 25-75х100/45 WP. В цій бригаді, яка зараз воює на Херсонському напрямку, багато захисників з Березанщини.

Березанська селищна рада дякує організаторам благодійного концерту і ярмарку, артистам, кожному учаснику заходу, усім благодійникам за важливу справу. Завдяки вам, вашій небайдужості ми разом наближаємо Перемогу!

Фото без опису Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

У благодійному концерті взяли участь: гурт «Лиманочка», Сергій Гонтаренко, Ірина Дронюк, Олена Ігнатовська з Лиманів; Ірина Данилевич, Роза Жевлоченко, Олександр Безнисько, Мілена Безнисько з Красного; Оксана Ходченко, гурт «Нові україночки», Наталя Ласкова з Краснопілля; ВІА «БЕМА» (керівник – Євген Дубровін, Роза Жевлоченко, Валентина Волошина, Анатолій Кравченко, Олександр Безнисько, Сергій Пасічник, Юрій Харченко), Нікіта Губернаторов, молодіжний гурт «Прінстон» (керівник Сергій Пасічник, Наталя Долінська, Максим Сопінський) з Березанки.

Нагадаємо, що такі благодійницькі концерти вже відбулися в Комісарівці та Краснопіллі. Далі буде.


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь