Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спільний виїзд працівників соціальної та адміністративної сфер до Дмитрівського старостату

Дата: 24.08.2023 10:03
Кількість переглядів: 89

За дорученням очільника Березанської громади Валерія Хоміцького спеціалісти соціальної й адміністративної сфер селищної ради продовжують виїзди в старостинські округи.

23.08.2023 соціальні й адміністративні послуги було надано мешканцям села Дмитрівка Дмитрівського старостату (староста Світлана Панчишина).

Фото без опису Фото без опису 

Фото без опису Фото без опису

Під час виїзду:

 - надано психологічну підтримку родинам СЖО, багатодітним, ВПО  та провели  тренінг на тему «Відповідальне батьківство»;

- надано інформацію щодо реалізації експериментального проєкту в частині надання дітям, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, послуг з оздоровлення та відпочинку за принципом «гроші ходять за дитиною»;

- надано 2-ом мешканцям з обмеженим пересуванням адміністративні послуги з актуалізації місця проживання, одну з них Світлану Миколаївну Авдєєнко ще й привітали з 85-річним ювілеєм;

- відвідали 1 сім’ю як таку, що  на ранній стадії виявлення  опинилася в складних життєвих обставинах, а також взяли на контроль та відпрацювання їхні проблемні питання, надали відповідну консультацію.

Також ДАНСЬКА РАДА У СПРАВАХ БІЖЕНЦІВ в рамках співпраці з Березанською громадою надала юридичні консультації громадянам, які потребували правової допомоги.

Виїзди продовжуватимуться по всім старостинським округам громади згідно графіка.

Нагадаємо, що виїзд відбувся завдяки співпраці з проєктом «Програма ЄС Міцні Регіони - Спеціальна програма підтримки України», яка співфінансується Європейським Союзом та Федеральним Міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (ВМZ) та впроваджується компанією GIZ GmbH: P: Perspectives for Eastern Ukraine.

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь