Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Селищний голова Валерій Хоміцький привітав рятувальників Березанської громади з професійним святом

Дата: 18.09.2023 11:17
Кількість переглядів: 58

17 вересня в Україні відзначають День рятівника. Це професійне свято всіх працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, а також інших спеціальних формувань, які щодня ризикують своїм життям, щоб захистити нас від небезпеки.

Фото без опису

Сьогодні очільник громади Валерій Хоміцький  привітав з професійним святом весь особовий склад та  капітана служби цивільного захисту, начальника 8 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Миколаївській області Дмитра Тарновського, а також від усієї громади висловив глибоку вдячність рятівникам за сумлінну працю та професіоналізм. 

 «Ви маєте унікальну професію, бо не знаєте, що вас може чекати сьогодні, завтра, чи після завтра. Це завжди готовність до бою, готовність до подвигу. І для цього треба дуже любити життя і любити людей, щоб, ризикуючи собою, рятувати інших. Ви не маєте зброї, проте першими приїжджаєте на місця ракетних ударів. Прибираєте уламки снарядів, гасите пожежі, розбираєте завали зруйнованих будівель. Низький вам уклін!», – сказав Валерій Альбінович.

Очільник громади вручив Подяки Березанської селищної ради спеціалістам  8 ДПРЧ Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області за високу професійну підготовку, сумлінне й відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків, мужність і рішучість, виявлені під час виконання завдань в умовах воєнного стану та з нагоди Дня рятівника:

- ГРЕКОВУ Артему Сергійовичу - старшому лейтенанту служби цивільного захисту населення, заступнику начальника 8 ДПРЧ;

- ОСТАПЧУКУ Максиму Вікторовичу - лейтенанту служби цивільного захисту, начальнику караулу 8 ДПРЧ;

- ПЛОТНІЧЕНКО Віталію Миколайовичу - головному майстру-сержанту служби цивільного захисту населення, командиру відділення 8 ДПРЧ;

- ФИЧАК Ользі Вікторівні - радіотелефоністці 8 ДПРЧ;

- ЧУДНОМУ Денису Анатолійовичу - головному майстру-сержанту служби цивільного захисту населення, пожежному-рятувальнику 8 ДПРЧ;

- ЩЕРБАКОВУ Івану Олександровичу - сержанту служби цивільного захисту населення, пожежному-рятувальнику 8 ДПРЧ;

За значний внесок у справу цивільного захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, сумлінне виконання службових обов’язків у період воєнного стану та з нагоди Дня рятівника Подяку Головного управління ДСНС України в Миколаївській області  отримав  також головний майстер-сержант служби цивільного захисту, старший водій Олександр Михайлович ЛЕВИЦЬКИЙ.

Щира вдячність рятувальникам, які у нинішні важкі часи без вагань ризикують життям,  працюють злагоджено та професійно, і тому на них завжди можуть покластися жителі Березанської громади. Дякуємо, що наближаєте нашу Перемогу!

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без опису

 Фото без опису Фото без опису 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь