Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Професія - рятівник!

Дата: 19.09.2023 08:21
Кількість переглядів: 55

Сьогодні у  ДСНС служить близько 75 тисяч людей, професія яких - рятувати Україну та українців у надзвичайних ситуаціях

З 24 лютого, вже майже рік, наша країна постійно, без перерв живе в надзвичайній ситуації. Кожного дня десь – вибухи, обстріли, пожежі та руйнування. І є ті, хто щодня йде в саме пекло. Важко повірити, що люди – навіть такі мужні, як у ДСНС - здатні все це витримати.  Зазвичай рятівники говорять про себе, що вони ніякі не герої, а просто виконують свою роботу. Так хто ці люди, які у нас служать? Сьогодні ми розповімо про деяких з них.

 

Тарновський Дмитро Михайлович — капітан служби цивільного захисту, начальник 8 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Миколаївській області. Більше 70 разів залучався на ліквідацію наслідків ворожих обстрілів як по місту Миколаєву так і в зоні проведення активних бойових дій Миколаївського району. Нагороджений нагрудним знаком “За відвагу в надзвичайній ситуації” та нагрудним знаком “Знак Пошани” — найвищою нагородою ДСНС України.

Фото без опису

 Прядко Петро Володимирович — сержант служби цивільного захисту, командир відділення 8 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Миколаївській області. Учасник АТО. Приймав участь у гасінні масштабної пожежі та рятуванні людей внаслідок ворожого обстрілу баз відпочинку в Коблівській громаді. Нагороджений нагрудним знаком “За відвагу в надзвичайній ситуації”, грамотами Кабінету Міністрів України, відомчими грамотами.

Фото без опису

Бігун Денис Валерійович - сержант служби цивільного захисту, пожежний-рятувальник 8 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Миколаївській області. Приймав участь у гасінні масштабної пожежі в Андріївському ЛГ біля села Ковалівка Миколаївського району. Неодноразово залучався на ліквідацію наслідків ДТП та пожеж у житловому секторі. Нагороджений нагрудним знаком “За відвагу в надзвичайній ситуації”.

Фото без опису

Дякувати Богові, є ці люди, які завжди готові прийти нам на допомогу. Завдяки їхнім мужності, вмінням, витримці та витривалості ми відчуваємо себе захищеними. Всі наші хлопці-рятівники – ГЕРОЇ! І ваші нагороди ще попереду, а поки  – щира вам вдячність від українців!

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь