Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обґрунтування на виконання постанови Кабміну № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне  використання державних коштів» (зі змінами)

Дата: 23.10.2023 09:27
Кількість переглядів: 52

1.Найменування,  місцезнаходження  та  ідентифікаційний  код  замовника  в  Єдиному  державному  реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:

Фото без опису

-Березанська селищна рада;

-57401, Україна, Миколаївська область, Миколаївський район, смт.Березанка, вул.Центральна, буд.33;

- Код ЄДРПОУ 04376624;

- орган місцевого самоврядування

2. Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі і частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Папір офісний формату А4 (ДК: 021 : 2015 - 30190000-7 – «Офісне устаткування та приладдя різне»)

3. Вид  та  ідентифікатор  процедури  закупівлі: відкриті торги з особливостями, UA-2023-10-20-003573-a

4. Обґрунтування  розміру  бюджетного  призначення:  розмір  бюджетного  призначення  визначено Законом України «Про Державний бюджет України  на 2023  рік» за КПКВК 0110150 «Організаційне, інформаційно-аналітичне  та  матеріально-технічне  забезпечення  діяльності  обласної  ради,  районної ради,  районної  у  місті  ради  (у  разі  її  створення),  міської,  селищної,  сільської  рад»  відповідно  до кошторису на 2023 рік.

5. Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета   закупівлі: 45750,00

 Замовником здійснено розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі з урахуванням процедур відкритих торгів за номером № UA-2023-10-20-003573-a

6. Обґрунтування технічних, якісних характеристик.

для використання  в копіювальній техніці та принтерах (в т. ч. струменевих);  без вмісту шкідливих хімічних речовин (хлор, важкі метали); формат A4 (210х297 мм);щільність паперу 80 г/м2;білизна СІЕ – не менш ніж 146;товщина 100 - 110 мкм; непрозорість не менше 92%; кількість аркушів 500; колір - білий;виробник має бути акредитований за стандартами ISO14001.

Термін постачання до 30 листопада 2023 року.

1. Товар повинен бути новим, таким, що не був у використанні, повністю відповідати технічним характеристикам Замовника та містити 5 пачок в 1 коробці та 500 аркушів у 1 пачці. Колір паперу – білий. (Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати відповідний гарантійний лист).

2. Доставка, завантажувально-розвантажувальні роботи та занос товару здійснюються за рахунок Учасника-переможця з перевіркою комплектності, цілісності та відсутності пошкоджень в присутності представника Замовника. (Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати відповідний гарантійний лист)

3. Учасник визначає ціну на товар, яку він пропонує поставити, з урахуванням податків і зборів, що сплачуються або мають бути сплачені, витрат на транспортування, страхування, навантаження, розвантаження, занос, тощо.

4. Товар повинен бути упакований таким чином, щоб не допустити його псування, пошкодження або знищення.

5. Товар (упаковка) повинен містити маркування відповідно до стандартів виробника, яке надає змогу ідентифікувати Товар, його походження, технічні показники, дату виробництва, термін придатності.

6. У разі виявлення пошкодження, Учасник (Переможець) повинен у термін не більше 10 робочих днів з моменту надання заявки від Замовника, своїми силами та засобами здійснити заміну пошкодженого товару (Учасник у складі тендерної пропозиції повинен надати відповідний гарантійний лист).

7. У випадку, якщо під час здійснення поставки товару, Замовник виявить, що товар не відповідає технічним характеристикам Замовника, Договір укладений з Переможцем процедури закупівлі буде розірвано, а партію Товару повернуто Переможцю (Постачальнику).

8. Учасник в складі тендерної пропозиції надає довідку в довільній формі, де Учасник підтверджує, що країною походження товару не є Російська Федерація/ Республіка Білорусь.

Тендерна пропозиція не повинна містити товар від виробників, зазначених в переліку міжнародних спонсорів війни, визначених Національним агентством з питань запобігання корупції, з якими можна ознайомитись за посиланням https://sanctions.nazk.gov.ua./boycott/

Будь-яке посилання в даному додатку на конкретні торговельні марки чи фірми, патент, конструкцію або тип предмета закупівлі, джерело його походження або виробника мається на увазі «або еквівалент», але не гіршої якості від вказаних моделей брендів/виробників


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь