Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Комісарівці будуть з водою!

Дата: 27.11.2023 13:37
Кількість переглядів: 117

25 листопада відбулась зустріч очільника Березанської громади Валерія Хоміцького з мешканцями Комісарівки Дмитрівського старостату з питання водопостачання в селі. На зібранні також були присутні заступниця голови з питань житлово-комунального господарства Людмила Кравцова та директори комунальних господарств Аркадій Курічук («Березань») та Іван Шевченко(«Дмитрівка»).

Фото без опису

Приводом зустрічі послугувало звернення від мешканців Комісарівки щодо перебоїв з водопостачанням та якості питної води.

Для вирішення проблеми директори КП «Березань» А.Курічук та КП «Дмитрівка» І. Шевченко запропонували декілька варіантів: це можливість об’єднати дві башти Рожновського з однаковими потужностями насосів - на Балайцях, яка обслуговує 12 ДВОРІВ та в Комісарівці, що за забезпечує питною водою БІЛЬШЕ СОТНІ ДВОРІВ. Інший варіант вирішення проблеми – запустити затампоновану башту в Комісарівці.

Обговорення проблемних питань проходило дуже гаряче та активно, жителі верхньої вулиці (Балайці) не розділяють думку про об’єднання двох башт, аргументуючи це тим, що залишаться без води.

Відразу після зустрічі з людьми Валерій Хоміцький спільно з керівниками комунальних господарств повторно обстежили башту безпосередньо в селі Комісарівка. За інформацією мешканців села Комісарівка зазначена башта давно без води, тому завалена камінням. Окрім того водонапірна башта не має технічної документації, а завалений камінням колодязь розчистити неможливо.

Всі пропозиції, поради та аргументи керівництвом селищної ради було взято до відома. Тож вирішенням проблеми водопостачання в селі Комісарівка є ще один варіант - терміново облаштувати нову свердловину. Валерій Хоміцький запропонував дане питання винести на розгляд депутатів на позачерговій сесії селищної ради та завірив, що жителі села Комісарівка обов’язково будуть з водою.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь