Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Стартувала Міжнародна акція «16 днів проти насильства»

Дата: 27.11.2023 15:17
Кількість переглядів: 43

25 листопада стартувала щорічна Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства» в рамках участі України в щорічному міжнародному заході, покликаному підвищити обізнаність громадян про всі форми насильства, а також методи недопущення і комплексного реагування на будь-які його прояви.

Фото без опису

Міжнародна спільнота підтримує акцію «16 днів проти насильства» з 1991 року. Тисячі громадян та сотні державних і громадських організацій з більше ніж 100 країн світу активізують свої зусилля заради об’єднуючої мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у громадян, створити соціальний простір, вільний від насильства, не допускати його та комплексно реагувати.

Сьогодні в рамках Всеукраїнської акції в приміщенні Центру з надання адміністративних послуг Березанської селищної ради фахівцями з соціальної роботи  було розміщено інформаційні матеріали (брошури, буклети, постери та інше) та проведено роз’яснювальну роботу з відвідувачами ЦНАПу.

 

Упродовж  шістнадцяти днів акції відзначаються такі важливі дати як Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок, Всесвітній день боротьби зі СНІДом, Міжнародний день боротьби з рабством, Міжнародний день волонтера, Міжнародний день людей з інвалідністю, Міжнародний день прав людини. Вони створюють символічний ланцюжок, що означає: будь-які прояви насильства над людиною, незалежно від її статі, є порушенням прав людини.

Не стояти осторонь, засуджувати насильство і протидіяти будь-яким його формам по силах кожному! Не будьте байдужими і ви!

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь