Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про ліквідацію наслідків негоди на території громади

Дата: 28.11.2023 15:49
Кількість переглядів: 89

Погіршення погодних умов стали екстремальним випробуванням для всіх мешканців нашої громади. 26-27 листопада південь України потрапив під активний циклон, який приніс снігопади, заметілі та ожеледиці, повалення дерев та ліній електропередач. Більшість населених пунктів залишились без транспортного сполучення та світла.

Фото без опису

Не словом, а ділом долучилися небайдужі мешканці і підприємства до розчищення доріг населених пунктів громади. Селищна рада у співпраці зі старостами та директорами ТОВ «ПІВДЕНЬ АГРО ІНВЕСТ» Ф.О. Тищенком, ПП «Анатолівське» М.М. Манзаруком, ПСП «Чапаєвське» М.А. Сомовим, КП «Березань» А.В. Курічуком, ТОВ «Капітель-С» О.Головіною долали наслідки негоди.

Сьогодні до розчищення доріг також приєднався транспорт ДП «Агенція місцевих доріг Миколаївської області». До цього дороги обласного підпорядкування розчищались нашими силами. Тож до кінця дня планується розчистити всі дороги в Березанській громаді.

На жаль, ще залишаються проблеми зі світлом. За словами представника філії «Миколаївобленерго» І. Кривка, станом на 14.00 годину на території громади працюють всі чотири бригади працівників, які роблять все можливе, щоб до вечора всі абоненти були підключені до електромережі.

28 листопада о 6.00 годині ранку працівниками КП «Березань» проводилась посипка основних доріг та тротуарів в селищі Березанка.

Ми вдячні мешканцям громади за розуміння того, що під час надзвичайних ситуацій неможливо в один момент прочистити всі вулиці, відновити електропостачання, прибрати повалені вітром дерева, підпори. Протягом негоди всі проблемні питання надходили до Березанської селищної ради та безпосередньо до Валерія Хоміцького. Першочергово вирішувались найважливіші з них.

В умовах нестійкої погоди, різких її змін та імовірного загострення ситуації, просимо всіх дослухатися до прогнозів і рекомендацій синоптиків, бути готовими до ускладнень та допомагати одне одному. Дякуємо всім, хто долучився до розчищення доріг у громаді за допомогу, розуміння, самовідданість, організованість і невтомну працю. В єдності - ми сила!


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь