Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулася позачергова XХХХVІ сесія 8 скликання

Дата: 30.11.2023 16:25
Кількість переглядів: 101

30 листопада в сесійній залі Березанської селищної ради під головуванням очільника Валерія Хоміцького відбулася позачергова XХХХVІ сесія 8 скликання, в роботі якої взяли участь 19 депутатів.

Фото без опису

Розпочали пленарне засідання з хвилини мовчання, вшанувавши пам’ять загиблих захисників і захисниць та мирного населення.

Перед початком роботи сесії відбулась зустріч з директором ДТЕК Тилігульської ВЕС Олегом Соловйом, який розповів про діяльність товариства та окреслив плани на співпрацю з Березанською громадою на наступні роки. Затим відбувся конструктивний діалог між представниками ДТЕК Тилігульської ВЕС та депутатами селищної ради, завершенням якого стало підписання Меморандуму про співпрацю на 2023-2025 роки. Важливість підписання Меморандуму полягає в тому, що менеджмент компанії, органи місцевого самоврядування та мешканці об’єднують зусилля заради спільної мети – створення кращих умов для проживання, праці та відпочинку на території громади. Партнерський підхід до вирішення соціальних проблем дозволяє вибрати дійсно значущі для розвитку громад проєкти, підвищити ефективність вирішення поставлених завдань.

Всього на порядок денний сесії було винесено 18 питань, всі рішення були прийняті одноголосно, окрім одного – про дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо відведення землеустрою щодо відведення земельних ділянок в постійне користування ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ НАЦІОНАЛЬНА ЕНЕРГЕТИЧНА КОМПАНІЯ «УКЕНЕРГО»

Депутати внесли зміни до Програми «Питна вода по Березанській селищній раді на 2022-2025 роки», в якій безпосередньо йшлось про забезпечення водою жителів Комісарівки. Затвердили комплексну Програму «ТУРБОТА» Березанської селищної ради на період 2024-2025 роки та Програму захисту прав дітей Березанської селищної ради «Дитинство» на три роки.

Також було підтримано зміни до місцевого бюджету та ряд інших важливих питань життєдіяльності громади.

 Всі рішення сесії будуть опубліковані на офіційному сайті Березанської громади у розділі «Офіційні документи» згідно чинного законодавства у 5-денний термін з моменту їх прийняття за посиланням: https://berezanska-gromada.gov.ua/news/1701348330/



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь