Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підведено підсумки конкурсу дитячого малюнку

Дата: 06.12.2023 16:25
Кількість переглядів: 54

       Напередодні Дня Святого Миколая підведено підсумки конкурсу дитячого малюнку, оголошеного в кінці листопада цього року. На розгляд журі надійшло близько п’ятидесяти робіт  дітей віком від 6 до 17 років. Всі малюнки чудові, різнохарактерні, юні художники показали любов до Батьківщини та віру в ЗСУ через вправне володіння пензлем та  політ фантазії.  Дуже тяжко визначати найкращі дитячі роботи, чи порівнювати їх, бо всі вони індивідуальні і всі варті уваги, але конкурс є  конкурс, тому мають бути переможці.

Фото без опису

Отож ними стали: Зелінський Ярослав,Зелінський Владислав, Сероветнік Поліна, Симененко Марія, Гончар Олександра, Кметик Владислава, Журба Валерія, Матвієнко Лада, Пазич Артем, Коваль Анастасія, Коваль В’ячеслав, Байдак Поліна, Рогальов Кирил, Антоненко Злата, Обращенко Маргарита, Токар Алеся з Березанського ліцею;  Максименко Злата, Попович Вероніка  з Краснопільського ліцею;  Савчук Діана, Мілева Аліса, Сивак Ренат, Прокопишена Мирослава – вихованці ЗДО «Сонечко» Березанської селищної ради.

  Як і було оголошено всі дитячі роботи через наших волонтерів разом з усіма зібраними подарунками в рамках акції «Зігрій теплом сердець наших захисників!» передано на передову. Нехай дитячі малюнки порадують наших захисників і зігріють їх теплом сердець маленьких патріотів.

   Переможців чи їхніх представників чекаємо для отримання солодких подарунків з 6 грудня в Будинку творчості школярів. Звертатися до директора закладу Тетяни Локтіонової. Всім гарного настрою. Нехай Святий Миколай завітає в оселю кожного українця і подарує нам мир!

Директорка Березанського БТШ Тетяна Локтіонова.

  


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь