Березанська громада
Миколаївська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

«Конфлікти – це норма життя. Коли вам здається що у вашому житті немає конфліктів, перевірте, чи є у вас пульс» (Ч.Ліксон)

Дата: 12.12.2023 09:06
Кількість переглядів: 94

11 грудня в приміщенні  селищної ради відбувся тренінг «Конфлікт – це норма життя. Методи розв’язання конфліктів», який провели за участі представників Благодійного фонду «Центр соціального розвитку «Міст» Альони Каптан та Станіслава Жинтича, працівників установи та жителів громади.

Фото без опису

Конфлікти – частина стосунків. Коли люди спілкуються між собою, разом навчаються , працюють або відпочивають, іноді з’ясовується , що всі вони по-різному розуміють, що є важливим чи правильним, їхні інтереси можуть не збігатися. Тож кожному треба навчитися мирно розв’язувати конфлікти

Мета тренінгу  – показати ефективні шляхи розв’язання конфлікту та знаходити конструктивні способи розв’язання проблемних ситуацій.

 

Під час заняття учасники заходу мали змогу визначити, наскільки вони конфліктні, також навчилися знімати емоційне напруження та аналізувати й вирішувати конфліктні ситуації.   Під час тренінгу панувала дружня та невимушена атмосфера, де педагоги отримали масу задоволення та позитивні емоції.

 Благодійним фондом «Центр соціального розвитку «Міст» впроваджується програма з комплексним підходом до стабілізації психічного здоров’я та психосоціальної підтримки в Миколаївській області, у партнерстві з International Medical Corps (https://internationalmedicalcorps.org/).

 



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь